Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

23 February 2010

UPDATED: The Winner is.....................


Hye guys,

Sorry, keputusan pemenang terrr'delay' sehari. Huhu...i baru balik dr outstation smlm. So, x sempattt nak update blog! Sorry ye kpd u all yg tertunggu2....Oklah, xmo melengahkan masa lg, sekarang diumumukan PEMENANG CONTEST SEINDAH NAMA SECANTIK WAJAH ialahhhhh:
*

*

*

*

*


Kategori Nama Baby Boy:
  • Nuaim Ziqri (nikmat & ingatan: Jika yg dilahirkan nnt adalah bb boy, kami berharap dia akan membawa 1001 kenikmatan kpd hidup kami sekeluarga dan kehadirannya semestinya menjadi ingatan kami hingga ke akhir hayat...) - miz_miaz@yahoo.com

Kategori Nama Baby Girl:

  • Nur Asyfa (cahaya & penawar/penyembuh: Dan jika seorang lagi puteri bakal dilahirkan ke dunia ini, harapan kami semoga dia akan membawa cahaya dan menjadi penawar kpd setiap kedukaan dan dugaan yg kami tempuhi...InsyaAllah!) - sniffa_gilo@hotmail.com

Tahniah kpd para pemenang!!! Anda diminta emailkan maklumat diri dan alamat penuh untuk kiriman hadiah. Kepada semua yg menyertai contest ini, sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan. Semoga hubungan yg terjalin tidak terputus di sini jer ye? Yg baik dtgnya drp Allah dan segala kekurangan adalah dtgnya drp kami sendiri. Have a nice day semua! Byeeeee......

11 comments:

senioritasara said...

bestnyeeeeeeeeeee nama baby boy tu..........dear...u boleh email i nama2 tu? plz...ehehehehe..nak simpan...mana tau nnti nak baby girl @ boy. blh buat ilham

Ada Ayrissa said...

sarah, ok2..i will!!!
hehehe....

Roxy Zai said...

wah!!tahniah2 pada pemenang2...hehe..sy xmenang so sy guna nama tu utk nama ank sy laa pd masa depan elak..hakhakha!!

zue @ annaleeya said...

thniah pd pemenang yer...

sniffa93_aznil4eva said...

hehe bau bukak this blog:)
thanx kak

sniffa93_aznil4eva said...

baru*

Papa @ Mama Zara Sofea said...

ala... tak menang... huhuhu...
takpe la.. hang taruh buh kt ank no 7 ke 8 ke... ok.. hahaha

Ada Ayrissa said...

tq semua...

mama zara : heheh..xdak rezki! nama bb girl tu ayah ayriss yg pilih.. :D

adha said...

udah ada pemenang ya.. tahniah

ummiaqeef said...

ada..name baby girl 'asyfa' tu cam name aku plan2 utk anak aku akan dtg kalau girl..haha..x sangka pulak..hehe

Ada Ayrissa said...

adha : yeszaaa..

bett: heheh...aku amik dlu ekk bett? :P