Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

22 November 2010

DOUBLE 'A' GIVEAWAY~

* STICKY MODE *
12-10-2010 hingga 21-11-2010

Hurmmm...sempena tuko URL baru, sempena dpt baby baru & sempena nak masuk umah baru bln 11 ni, i nak buat GA lah!!! Hehehe...Dan yang paling utama sebenarnya ialah utk menaikkan kembali semangat utk berblog. Bukan apa, lately i cam malas2 jer nak update blog usang ni. Mungkin dek kerana kebizian di ofis or penyakit malas yg melanda diri ini x tahulah...Huhu!!!


Oklah, dengan ini i ingin menjemput anda blogger2 di seluruh dunia (cewahhhh....) (bukan blogger pon bleh) utk join GA yg i anjurkan ini. Selain utk mendapatkan hadiah yg menariks, kita juga boleh mengeratkan hubungan sillaturahim sesama kita. Terma & syarat GA adalah seperti yg berikut:


1. Buat satu entry berserta banner berkenaan dgn GA ini di blog anda & promotekan link http://ada2princess.blogspot.com & http://ladybird2u.blogspot.com ~


2. Lengkapkan slogan "Saya suka blog Ada Dalina kerana.................." (tidak lebih daripada 10 patah perkataan sahaja) ~


3. Akhir sekali, letakkan comment menyatakan anda sudah menyertai GA ini berserta link entry dan tinggalkan email address anda~


4. 3 orang pemenang akan dipilih berdasarkan slogan yg menarik & menepati syarat2 yg telah ditetapkan~

5. Kepada yang tiada blog, boleh emailkan penyertaan anda iatu SLOGAN ke ayrissa08@gmail.com ~

Bold
Hadiah-hadiah yang menarik ditaja oleh LADYBIRD2U iaitu :

- Green cream hairband & Flower girl alligator hairclip -


- Maroon pink hairband & Flower girl alligator hairclip -


- Yellow orange hairband & Flower girl alligator hairclip -


Dan

Satu HADIAH MISTERI daripada Ada Dalina


So, apa tunggu lagi??? Mari mari mariiiiiiiiiiiiiii.........


~ GOOD LUCK ~

P/s : i lanjutkan sikit lg date GA ni yer? Jomla joing.... ;)

8 comments:

r33n adnan said...

http://cikr33n.blogspot.com/2010/10/double-giveaway.html

sy punyee...hhehe..
reen.adnan@gmail.com

Ada Dalina said...

tq cik reen... ;)

mama danial said...

brapa kali ko nak tuko url...
kan kuor anak lelaki kang tuko lagik..
penat nk tulis lin k baru ko

Ada Dalina said...

kak ty,
hahahahahahahahaaaa....
anak laki tggu 5thn lg... :P
pahtu br tuko link...

adha said...

http://adhaliana.blogspot.com/2010/10/double-giveaway.html

sudah beb....

emel aku adha.haron@gmail.com

zino said...

selamat kembali berblog....

cik gObu said...

dh terlepas ker???huhuhu

Izzatul Iman said...

Salam perkenalan

saya join...terjah ye...

http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2010/10/double-giveaway.html


my email: syazariya(at)yahoo(dot)com

p/s: (at)=@, (dot)=.