Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

12 November 2010

Ampun maaf dipinta......... :(

- Setelah lama menyepi, aku wat makeover...hahahah!!! =)) -

- Lagi makeover......wakawaka!!! :P -

Haiihhh....dah bersawang dan tumbuh lalang blog usangku ini!!! Mintak maap byk2 sbb lately aku sgt2 la bz. Dgn report bagai, meeting sana sini, kursus x putus2.....Adoiiiiiii, nak wat mcm mana dah tugas kan? Redha jerlah...

Dan berkenaan dgn GA i kat atas tu, terpaksalah i lanjutkan lg date dia. Cam xder sambutan jer. Sedey tau? Huhu... :( Xperlah, dah blog i x glemmmer kan, nak wat camner. Hukhukhuk...Lg satu aku kurangla wat publisiti. Huhu..kesuntukan masa la geng! :( Buat entry ni pon curi2 tau. Sementara bos tiada di belah pagi ni boleh i chilok2 update blog ni kejap.

Ok u ols, i kena blah dlu. Nnt2 kita citer panjang lg yer? Tata....

4 comments:

cik gObu said...

nk join
tp sy busy gak arrr :(

mama aisar said...

kak...sedih jer ...sy lak nak join..tp internet ofis slow sgt...upload gambr pun xleh...nak bukan blog pun susah...sory..huhu kene tgu sidek pasang internt kat umah ..

sue said...

Hehhheee..ni betul makover ni...

Anonymous said...

macam oprahlah plak...