Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

09 March 2011

Sepi tanpa berita.....

Halllloooooooooooo.....Assalamualaikum!!!

Fuhhhhhh, lamanya aku menghilang. Lamanya x update blog. Huhu...seperti biasa kalo x dpt update blog tu adalah disebabkan oleh masalah berukband or kebizian dgn kojer2 di opis. :(

Mcm2 jugak cerita nak cerita ni.. Cer cerita, cer cerita...(cam citer hantu kak limah jer)! Hehe...nak cerita pasal g kursus kat INTAN, nak cerita pasal g jungle tracking dan mcm2 cerita lg lahhh. Tp dek kerana tiada kesempatan masa dan peluang, terpaksalah diperamkan cerita2 tersebut. Huhu....Kalo cerita skrang pon dah basi agaknya. Tgklah lain2 kali yer?

Peluang yg ade ni pun akan digunakan dgn sesempat yg mungkin. InsyaAllah, lain masa dan ketika aku akan kembali mengaktifkan diri di blog usangku ini. I love writing so much w'pon aku bknnya seorang yg puitis dan kreatis tetapi jadilah sekadar utk menghilangkan boring yg ade dan menluahkan apa yg dirasakan perlu. Mungkin pd org lain tiada apa yg istimewa, tetapi pd aku ruangan ini terlalu berharga!

Oklah, got to go! Kata-kata hikmah seblm aku mengundurkan diri; "Memang tiada manusia yg sempurna di dunia ini, tetapi sekurang-kurangnya kita berusahalah menjadi seorang yg sempurna!!!"..... ;-)



- Gotch@! -

4 comments:

syariza09 said...

patut la lama menyepi...bz yer, x per karang dulu ayat2 ok

ummiaqeef said...

oit,jom ar join contest aku. letak gmbr anak ko ngn ayah dia,hehe

Aleyn said...

Nice words...

Salam Kenal

IDAZS said...

"like" kata-kata hikmah tu :)