Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

13 June 2011

Mr. Zairezal Jr.~

Hurmmm.....cam fresh2 jer lagi citer adik Affa a.k.a Nur Asyfa sambut 1st beday kan last week? So, mama pon nak citer lagi la pasal adik. Hehehe...bkn nak citer apa pong, cuma nak close up kan lagi rupa adik & ayah. Jarang gak tepek pic ayah kat sini kan? Hehehe...

FYI, kedua-dua anak dara aku mewarisi rupa ayah dia. Sejuk perut org ckp ekk kalo anak pompuan ikut muka ayah! ;)

Bila kuar kakak dulu, dah sah2 rupa Mr. Zairezal. Harap2 bila kuar adik aderlah sikit ikut rupa mama, x byk pon xper.....Huhu! Tp, bila adik kuar, terang2 sejibik sejibon rupa ayah! Adoiiii....dah cam rupa bb boy pon ado mama tgk. Hehehe.....Cuma yg lainnyer tang mata. Mata adik bulat, mata ayah kechik. Yang lain2 mmg copy & paste lah.

Kalo korang x caya jom kita tgk wajah2 adik kat bawah neh... :




Ni pulak gambo adik dgn mentor dia! Hehehe.."yahyah yahyah" bila adik pggil ayah. Pantang nampak ayah menyemart sikit, haruslah dia p kejor ayah nak ikut ayah naik kete. Kadang tu ayah x pakai baju lg, br pakai tali pinggang dia dah tau dah ayah nak g jln. Sabo jerlah....Tp kalo bab bermanja ke, nak tido ke apa ke mmg adik nak dgn mama jerk! Huhu......




- Sejibik kannnn.........? -

And as usual, haruslah mama jugak nak interprem kan? Kui3..........Bila adik x dress up gegirl, mesti org ckp ader boboy! Mungkin sbb rambut adik strettt cam gitu kot. Mungkin jugak adik kulit hitam manis or mungkin jugak mama x pakaikan aksesori ala girlish kat adik. Bknnyer mama xmo hiaskan dia, tp harammmm dia nak pakai. Kalo pakai sepet, dia cabut. Kalo pakai headband, dia tarik. Nak ikat rambut, rambut dia x panjang2 pong. Huhu...apa2 ajerlah adik woiiii! :P



6 comments:

EZAN IDMA said...

a,ah seiras :) hehe

♥ Che NamNam ♥ said...

sayer tengok adik seiras mamanyer jer cumer tang mater jerk lainn..hiks.
agaknyer mater empat macam sayer neh memang lain kut pandangannyer..haha

Ada Dalina said...

ezan, hehehe..tuhla ramai org ckp!

che namnam, pulakkkk....hahahah! mana2 jer lah..lgpon anak mama & ayah jugak kann? hikss... :P

en_me said...

mata bulat memang sejibik.. ihiks

zieha said...

HAI..lama tak ziarah cni..sedar2 dah ada another baby girl..congrats dari akak:)

Ada Dalina said...

kak zieha, hehehehe.tulaa...thanx akak..