Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

26 September 2009

Si Comel Berbaju Raya Contest~


Wah, raya belom habis lg terus i nak joint contest ni. Ekekeke...pagi2 dah wat entry.

Oklah, sedikit info pasal contest yg dianjurkan oleh babyibu ni, sapa2 ader pic anak2 korang yg berbaju kurung/melayu bleh ar joint. Dan kalo korang nak tahu dgn lebih detail lg terma & syaratnya, leh pi kat sini. Oklah, dgn ini ku pertaruhkan gmbo Ayrissa time raya thn lepas utk contest ni. Wish her luck k? Thanx.....

Nama saya : NUR AYRISSA BINTI ZAIREZAL
Umur saya : 1 TAHUN 7 BULAN

Hadiah2 yg bakal diterima adalah sgt hebat ye kwn2. Dan sponsor2nya ialah :
  1. gin&Jacqi
  2. eoe Online
  3. leanalittleshop
  4. Sherry
  5. TH
  6. Mia
  7. Niko

Oklah, sekian dulu dari saya. Good luck kpd semua contestant! Daa...

7 comments:

MuMMy 2 Haqq said...

gud luck yeee...

senioritasara said...

alahaiiiii comelnyeeee ayrissa

zieha said...

rajin masuk contest..
goodluck aryissa:)
mmg comel:D

Diana Din said...

comelnya anak bapak nih. hehe... tepek ar skali dia pakai baju kurung raya tahun nih... mesti ayu anak dara ko tu... hehe

Ada Ayrissa said...

mummy2haqq : Tq unty arnirina...

senioritasara : chomel ke?ekekeke..tq sudi singgah sini...

zieha : rajin dikala keboringan kak zieha...huhu

diana din : ala, chomel cam bapak dia ek? cian mama :((

ummiaqeef said...

sabar je la ada..aku lg la muke aqeef mmg potostat muka bapak dia..aduyai..cian kita kan? hehe..

BabyIbu said...

Salam jengah..ok cukup semua syarat..good luck ye!!