Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

30 September 2009

Does woman still need a man? When they bring comfort and pain at the same time?

Huhu...FYI, lagu ini tiada kena mengenai dgn yg hidup ataupon yg telah meninggal dunia! Cuma lately aku suka sgt dengar lagu ni sbb dgn rentak dan liriknya membuatkan kaum wanita menjadi bertambah K.U.A.T !!! Dan kepada sesiapa yg ader experience ditipu daya oleh laki2 bernama 'jantan', tabahlah menghadapi dugaan hidup. Mungkin ader hikmah disebalik segalanya. Pada aku, WOMAN CAN LIVE WITHOUT MAN!!! Anyone agreed with me??? Tak caya? Percayalahhhhh...brp byk ibu2 tunggal yg x kawen selepas berpisah? Dan brp byk bapak2 tunggal yg cepat2 kawen lepas berpisah? Ngeh, ngeh, ngeh.....

Sudah kubilang jangan terlalu yakin
Mulut lelaki banyak juga tak jujur
Bila sakit hati wanita bisanya nangis

Sudah ku bilang jangan terlalu cinta
Kalau patah hati siapa mau nolong
Seperti langit dan matahari tak bersatu lagi

# Hey ladies jangan mau di bilang lemah
Kita juga bisa menipu dan menduakan
Bila wanita sudah beraksi dunia hancur

Hey ladies sekarang cinta pakai otak
Jangan mau rugi hati dan juga rugi waktu
Bila dia merayumu ingat semuanya bohong

Memanglah tak semua laki-laki busuk
Namun ladies tetaplah harus waspada
Semogalah kita semua akhirnya
Mendapatkan cinta yang tulussss......


P/s : Aku sentiasa mendoakan kesehjahteraan rumahtangga kita semua. Amin....

5 comments:

adha said...

bg emel add kat msjbox aku... aku nk privatekan blog aku. ASAP. TQ

senioritasara said...

dear...yes..a woman can live without a man...if the husband dies...she thinks about her kids first.,.but a man...hmmmm...well, my dad got marries a month after my mum passed away.but then..i know my life will be miserable if something happens to my hubby.lets hope OUR lives are blessed for a long period of time..AMIN

Ada Ayrissa said...

adha : DONE!

seniorita : Huhu....Yup! But if he's got another woman or curang behind us? i dont think i can give a chance to him even tho for kids :(!!! Huhu..i can't imagine if im in this situation...Ya Allah, minta2 dugaan kita tidak sebesar itu kan? Amin....

lily lotus said...

amin jugak ;)

miz_ain said...

amin...huhu....betul 2....aku setuju...caiyok...caiyok...tabahkanati kepada kaum wanita semua....