Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

27 October 2009

Kakak Oh Kakak!!!

Ermmmmm...lamanyaaaaaa x update kan? Sori lah geng...ai masih mabuk2 darat laa. Huhu...Nih nak cerita sket pasal kakak to be nih. Citer lapuk sebenonya tp bolehlah kan nak dijadikan modal utk m'update. Heeeeee.....

Hari tu g jln2 kat ECM aderlah budak2 cina tgh pektis tarian, Ayrissa dah nmpak dari atas lagi dia pon sebuk jer dok usha intai2 ke bawah. Pastu kami pon turun la ke bawah, tgk budak2 cina tu dah abis dah pektis. Lama sket tu kami tgk senonong jer Ayrissa berjln menuju ke stage tu. Kami pon biarkan ajerlah dia bebas berkeliaran di situ. Pastu nampaknya dia semakin menghampiri stage tu & nak panjat naik ke atas stage. Aku maleh nak layan, so ayah dialah yg dok melayan kebuasan budak kecik tu. Mama Ayrissa apa lg amik kesempatan p window shopping lah. Kui3....

Dah puas Ayrissa kat stage tu, kami pun beransur pulang. Dlm kete ayah dia tunjuk aksi2 gedix Ayrissa ketika di atas stage tu tadi. Amboiiiiiiiiiii...bkn main lg yer? Kamu bkn dilahirkan utk m'jadi artis okeyyyyyyyy Ayrissa??? Harap maklum.... :P

Meh kita tgk apa yg dibuek oleh budak kecik tuh :


- Okey...bersedia mengambil tempat. -


- Are u readyyy??? Usha line dulu... -

- Let's dance togetherrr...yeah, yeah!!! -

- Aksi merangkak ke break dance ke? Huhu... -

- Eh, ramai ke org tgk aku nih? -

- Okeyyyyyyyy....sekian dulu show dr saya :) -


Mmmpphhh, gitulah aksinya. Ayahnya x rakam kang takut lama plak videonya. Sabo jerlah yer? Moral of da story, biarkan jer anak anda bebas berkelakuan spt itu. Bila lg dia nak tunjukkan bakatnya yer x? Hehehehee....!!!!