Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

08 October 2009

Kali ni bukan main-main........

Kadang, dia datang x kira masa. Ader awal, ader lambat. Dan kadang2 jugak dia membuatkan aku berada dlm keadaan yg penuh suspen! Hahaha...kalo stabil ok, bila x stabil tu mulalah cuakkkkk..... :-P

Utk waktu dan detik ini, sekali lagi dia mempermainkan aku. Tetapi, sbg pencinta yg setia, aku sabar menunggunya. Hari berganti hari, minggu berganti minggu kehadiran dia tidak muncul jua. Aku semakin resah dan gelisah! Huhu.... :-(

Akhirnya kesabaran aku semakin menipis. Semakin jua hati ini meronta utk melakukan sesuatu yang pasti akan membawakan khabar gembira atau sebaliknya. Tp, sblm aku bertindak, aku masih tertanya-tanya. Bersediakah aku? Redhakah aku??? Dan akhirnya aku serahkan segalanya kpd Allah. Aku tawakall byk2 kpd Allah. W'pon kadang-kadang kesusahan yang datang sebelum ini membuatkan aku ingin menolak, tetapi jika itu dah ketentuan dan rejeki drp Allah, AKU REDHAAAA!!! DIA Maha Mengetahui apa yg telah ditetapkan-Nya.

Kini, keputusannyaaaaa "double line"!!!!!!

Hey guys, I'M PREGNANT AGAINNNNNNNNN!!! Yeayyyyyyyyyy...congratz to myself, congratz to my hubby & congratz to my dotter. She's going to be a SISTA! ;-)

I'm hepi for this gud news even tho sometime i feel 'cam xder perasaan'...Hahaha!!! Ntahlah...Harapan agar Allah permudahkan segalanya. Dan kalo ikut perkiraan, my bb inside baru berusia 6weeks! Baru sgt lg...dan baru jugak nak start what we call 'mabuk2'. Hehehe....


Oklah...syukur Alhamdulillah atas rezeki Allah ini. And, i really wish my angle inside is a BOY!!! My dear frens, plszzzzzzzzzzzzzz pray for me yaa? Thank you...


- WoOo...patutlah mama dok train Ayriss buaiikan bb ekkkk??? -


Kuang kuang kuangggg....... ;-P

23 comments:

Diana Din said...

Apapun aku jd org pertama wish congrats... hehe... kan aku dh kabor ke mung, masin mulut aku nih.... hehe... tahniah dear...

mama danial said...

gedebah ko adda....
ari tu tak ngaku...
hahahhahah,,,,
nak dgr ucapan tahniah perli ker ikhlas....

samer tahun ah bby kita....

Ada Ayrissa said...

diana din : hahahha..jampi mu menjdai weh...tq2 :P

mama danial : hahahhaha..suspriseeeeeeeeeee......

masviona said...

adda tahniah!!!!!

pd akk gud news nih...kalau akk mesti dah terlompat keriangan kalau tgk double line cam nih...hiksss

wah kembar avin damia bakal jadi kakak dah dia patutnya dia good girl je nampak...:)

Ada Ayrissa said...

masviona : tq kak mas.. :D tggu turn kak mas lak :D

cik gemuks said...

wahhh tak sangka
tahniah yer ada

Fendy&Fidah said...

wah..tahniah yea..syooknya..ayrissa sebaya dgn adriana lah..bestnya pregnant..ayrissa da nak jd kakak..tggu turn adriana pulak..:-)

Zezzatty said...

oitssssssssssssssssss!

congratulation!!!

Ada Ayrissa said...

TQ so much semua.. :D

sumysya said...

cograts...mmg da timing ko nak dapat baby da...si ayrissa tu da bersedia sgt nk jd kakak tu...sesuai r jarak masa tu...muda2 rr nak beranak...bile umor da meningkat banyak risiko...x yah susah ati ler...nt mesti best bile ayrissa da ade kawan...cuma letih rrr...kekekek....

miz_ain said...

alahai....rezeki....hepi aku mendengar berita gembira dari korang2...aku ni tmpang gembira jer la...x leh nak share lagi....that means, masa datang umah aku hari 2 ko dah ada la ek????hahahaha...padan aku tengok ko cam lain macam....hahahaha...

what ever pong tahniah.....hehe....

zieha said...

congrats for ur second pregnancy:)
kalah lah k.zieha ..uhuhuhu

Ada Ayrissa said...

sumsya : tq suzie...huhu..tuhla kan?

miz_ain : tq2...hahah..a'ah, dah ader kot tp aku x tau lg masa tu faiez...

zieha : tq kak zieha... :D

ummiaqeef said...

take care dear..

lily lotus said...

alhamdulillah..congrates dear!

babydungo said...

sah saya dah cakap. idea yang bernas selalunya akan berhasil ..iyer dok hihihi

@Z said...

congrats! apsal ayrissa cam tak pueh ati je tu.. jeles kot.. tapi kiut le hihihi

S.L.A.S. said...

huhuhu...kan betoi aku cakap hari tuh...hmm tahniah la..mintak2 la boy yer....

suhaidamohaini said...

adda..tahniah ye...jg diri bebaik ye

Cik Puan*PIE said...

tahniah mydear...aku trlmbt skit tau. ape pun take care. ayriss tu nnt akn jadi kakak yg trbaik dan ank yg mndgr kate..insya-allah. jgn putus doa k...
*hope dpt bby boy...

lankapo said...

tahniahh..

suka tgk pic ekspressi si akak sdg belajar membuai hehe

Sue said...

Waa..tahniah!..Ayrissa nak dapat adik ya....

豚骨拉麵Tiger said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚