Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

28 July 2010

40 hari sudah berlalu.....



Alhamdulillah...sesi berpantang sudah pun berjaya diharungi (w'pon aku byk ngelat). Yeayyyyyyyyyyyy, Merdeka! Merdeka!! Merdekaaa!!! :))

Dah 50 hari aku bergelar ibu kpd 2 orang puteri. Erm, alhamdulillah jugak aku semakin positif menempuhi hari2 berharga bersama 2 org puteri ini. Walaupon kadang2 kesabaran ku teruji dgn karenah mereka, semua itu dpt diatasi dgn bantuan drp keluargaku. Ni untung kalo kita tinggal berdekatan dgn keluarga. Hahaha!!!

Sisa2 cuti bersalin tinggal beberapa hari jer lg. Dan insyaAllah, hari Ahad ni nak buat kenduri kesyukuran, tahlil & majlis cukur jambul Nur Asyfa. Kepada kwn2 yg berada di sekitar Kuantan, jemputlah dtg yer? Buat majlis kecik2 jer.

Mesti ade org tertanya2 x boring ke dok umah? Tak rindu ofis ke? Hehehe...seriusss, aku x boring pon dok umah!!! Ofis??? Rindu jugak kat ofis. Rindu dekat kwn2 & kakak2 yg selama ini x jemu melayan karenah aku time peknen. Hehehe...rindu nak gossip2 and rindu kat boss, oppsssssss.....Hahaha!!!!

Tak lama lg kita nak menyambut bulan Ramadhan al-mubarak dah. Fuh, aku agak penin jugak memikiokan camner la suasana & haruk pikuk ketika berbuka nnt. Mana nak layan si adik, mana nak layan si kakak and mana nak layan cik abg. Eh, baru td ckp dah positif...Hehe!!! InsyaAllah, moga segalanya akan berjalan dgn lancar dan dipermudahkan oleh Allah. Amin......

Oklah, agak lama jugak aku "berpantang" dr berblog kan? Takperlah, kpd pengunjung setia, terima kasih diucapkan. Blog x glemmer ader ke org nak singgah? Hahaha!!! Oklah geng, cau cin cau dulu. Panjang umo, kita jumpa lg yer? Owh, sblm berpisah dipersembahkan pix puteri2 i. Hehe!!! Daaa....



- Kak Eicha -


- 1 month Asyfa -


5 comments:

ummiaqeef said...

+ve thinking....mesti boleh punye... mintak tips kat cik diey.. ;P

Baby Tiger said...

huhuhu korang sumer beranak pinak dah. aku solo lagi..

mama danial said...

tomeinya kakak...

Diana Din said...

bleh punya laaa... tp aku pn dok pikir gok, caner la puasa nnt... time sahur jgn la diorg bagun sahur sama... hehe...

cik bett: ko nk tips dpt 2nd baby ker? meh sini aku ajar.. hikss...

Diana Din said...
This comment has been removed by the author.