Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

08 October 2010

Berakhirnya Syawal.........


Huhu...cam sayu pulak rasa di hati hari ni. Hari ni 29 Syawal 1431H bermakna hari terakhir kita di bulan Syawal. Entah tahun dpn kita sempat entah tak kan utk menyambut bulan yg penuh mulia ni. InsyaAllah, kalo dipanjangkan Tuhan umur, kita bertemu kembali pd Syawal yg akan datang yer?

Hari ni ofis aku buat jamuan raya. So, hari ni makan2 time lah. Hehehe..program diet jugak rosak hari ni sampai ke mlm sbb mlm pon kami ader jemputan kenduri doa selamat. Sonok sbb aku x yah pikir nak makan apa, nak masak apa mlm ni. Hahaha........!!!

Oklah, hari ni mood raya dah last. Mood mkn2 pon dah melonjak2 nih. Akhir kata sekali lagi aku sekeluarga ini mengucapkan SELAMAT HARI HARI AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN kepada semua. Semoga kita semua sentiasa berada dibawah lindungan dan keberkatan-NYA. Amin...........


- We all in blue theme this year -

2 comments:

ummiaqeef said...

hari ni kat opis aku pun ade 1 bahagian buat,kira penutup la ni..

zino said...

jumpa lagi syawal tahun depan..inshaallah..