Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

08 January 2010

i feel lonely........

Huhu...di awal2 tahun baru ni dah rasa lonely! Arghh...x sukanya! I miss someone so muchhhh...Dah 3 hari dia xder. Semua menda rasa cam kena buat sendiri. :( And i know, my dotter miss him too!!!

Cik Abg Chomel outstation ke Klang 3-4 hari ni. Dah nak menjelang hari ulangtahun i ni, for sure lah i nak si dia ader disisi kan. Ekekeke....Ikutkan dia kena stay til next Monday or Tuesday kat sana tp oleh kerana i plan nak bawak Ayrissa pegi waterpark dis week dia mungkin terpaksa balik. Kalo x, lagi lamalah kitaorg terpaksa menanti kepulangan dia. Huhu...

Ayrissa lah yg setiap hari tercari-cari mana ayah dia. Tgk kete ader, tp tuannya tarak! Kesian anak mama...

- Diorg seiras kan? Heeee... -

Kalo dgn ayah, Ayrissa mesti mengada terlebih. Pantang nampak muka ayah dia mesti dia pergi terkam sambil ckp "Ton, ton..." atau "Pin2...pin2..." Ayah dia suka sgt melayan anak dara dia tu tgk kartun kat laptop. Bila dgn mama dia tau, sbb mama dia xder lappy. Hehehe...Lg 1, skarang ni Ayrissa suka ajak main kelubung2 dlm selimut. Adoiii, kalo dia nak main sorang xperlah, ni dia nak suruh ayah/mama duduk dlm selimut skali. Jenuhhh nak melayan...


- Suka sgt dpt main golek2 atas tilam... -

Kalo aku tinggal berdua je dgn Ayrissa, agak jenuh nak melayan dia sampailah mata dia mengantok. Biasanya dia akan tido 2x pd siang hari. So, paham2 sendirilah mlm harilah dia bermain. Kalo boring main kat dlm umah, terpaksalah melayan dia main kt luar umah. Kalo angin molek, dia ok jer main dlm pagar. Tp kalo dtg angin x molek, dia nak main kat atas jln. Sib baik area umah aku tu luas dan kereta pon x byk lalu lalang. Pastu umah dekat dgn tiang lampu jln, so x lah gelap sgt walaupun tgh2 mlm. Kadang tu sampai kita kena paksa dia masuk tido. Kalo kul 11.30pm dia xmo tido lagi haruslah aku tersengguk2 and mengantuk nak bgn tido keesokan paginya tu. Adoiiii, mama kejerlah Ayriss! Kalo mood dia baik senang jer nak ajak tido. Kalo mood dia xbaik tu, sendiri mau ingat laaaaaaa..Huhu!


- Ni antara aktiviti Nur Ayrissa kalo dia x mengantok...Merempit!!! -

Lastly, to my lovely hubby: We all miss u so muchhhhhhhhhhhhh!!! Kalo abis urusan cpt, balik cpt tauuuu? Ngeeeeeeeee... :P Take care!!! Muaxxx...

12 comments:

Baby Tiger said...

lah naper tak dok umah mama je? dok berdua kat umah je?

Ada Ayrissa said...

xmo la...nak tdo atas tilam aku lg beshhhh...ekekeke...kejap2 kalo ayrissa boring dia akan ckp nk g umah wan dia...dekat je pon nim...

ummiaqeef said...

rindu..rindu aduh sayang merindu..cewah..syg kan isteri tinggal² kan..hehe..

Ada Ayrissa said...

iyo lah tuuu bettt! Huhu...

mama danial said...

eish..tu baru 3 hari.akak hari tu 7 hari...danial plak demam,manja sgt ngan papa dier...sampai demam rindu.hari2 tanya papa mana??/last2 mama pun jadik lemah longlai....

Papa @ Mama Zara Sofea said...

wuyyo... basikal baru... lawa ler...gitu gayanyer ayriss merempit.. isk.. isk..

adha said...

anis ngan ayah dia pun seiras..

tp tang mana tu aku tak tau...

ala aku ari2 Lindu laki aku tau.. huhuh

lily lotus said...

alahai sedihnya..pejam celik pulanglah dia..hehe

Muhammad Izwan b Salleh said...

pedihnyer mate nak nangis rasenyer huhuh

Rashid said...

ermm. Manja ngan ayah rupanya. heehe

comel je ayrissa tu.

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

豚骨拉麵Tiger said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社