Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

11 March 2010

Menanti Detik Ituuuuu.......


Only 82 days to go......

Perasaan gembira, takut, risau, x sabar semua ader. Dikala tengah seronok melihat perkembangan Nur Ayrissa, aku hampir t'lupa yg kandungan aku sudahpun menjangkau usia 7 bulan!!! Ya Allah, cptnya masa berlalu. Rasa mcm br semalam habis rasa loya2 di tekak ni akibat mabuk! Ni tup tap tup tap dah nak dekat waktu utk bersalin. Fuh, mcm manalah keadaannya nnt kan? Hope everything akan dipermudahkan oleh Allah. Pray for me ya frenz??? Huhu....

Dikala tgh sebuk melayan karenah si kakak, aku juga kdg hampir terlupa dgn kehadiran si adik dlm perut ni. Ermmm...sian baby kan? Bukannya mama x syg baby tau? Mama syg sgt kat baby. Tp at the same time kakak juga masih memerlukan perhatian yg lebih drp mama & ayah! Mama xmo kakak rasa terasing dan x dipedulikan dgn kehadiran baby nnt. I want to be fair to both of u dear! Mama love kakak & adik so so muchhhh.......Tak tahulah mcm mana hidup mama tanpa kalian!!! Ya Allah, selamatkan dan lindungilah anak-anak aku!!! :(

Yup, i'm 28 weeks & 2 days pregnant. Di usia ini my angle inside semakin aktif. Semakin juga notty asyik kicking2 mama jer. Wow, what a amazing feeling that i feel......Sgt touching okeyyyy bila kita dpt rasa ader denyutan nadi lain di dlm perut kita!!! Ader org dlm org. Heheheh...Alhamdulillah, ikut kata doc baby membesar dgn baik dan cantik! Movement dia, weight dia, fizikal dia semuanya OK! Syukurrr atas anugerah yg tidak ternilai ini...

Oklah, nnt aku update lg apa perkembangan diriku & baby yer? Semoga korang x boring asyik baca citer ttg pregnant, baby & blablablablaa jerrrr....Huhu!!! Bye....

9 comments:

cik gObu said...

ada
cik ween doakan ada selamat melahirkan baby baru

kalo perempuan biarlah sempurna dan cantik mcm ada

hehehehe

:)

ummiaqeef said...

aku lak yg excited da..hehehe..semoga dipermudahkan segala urusan nti ye..

Diana Din said...

x lama dh tu weii... seram kan... hehe...saje takutkan mu sbb aku dh lepas... hehe... hope sume ok nnt...

Ada Ayrissa said...

cik ween & bett: tq so much..ekekek!!! muaaxx2...

diey: mu mmg jahat doppp??? huhu...

r33n said...

baby girl yea ada.
syok3..
sure cute cam kakak nnti.

Ada Ayrissa said...

cik reen, a'ah..gurl again! :)

lily lotus said...

lamanya tak masuk sini. kejap jer masa berlalukan..take care dear :)

Ada Ayrissa said...

sis lily, thanx sbb sudi singgah..
i got da prob la to view ur blog sis...always...
napa ekk?dia loading lama sgt2....

Ada Ayrissa said...

sis lily, thanx sbb sudi singgah..
i got da prob la to view ur blog sis...always...
napa ekk?dia loading lama sgt2....