Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

10 February 2011

Kejap jer dah 3 tahun....

Pada 6 Februari 2011 yang lalu genaplah umur anak sulungku 3 tahun. Ermmm...kejap jer rasa masa berlalu. Dah beso pun dia. Rasa cam baru lg dok kendong dia. Sekarang dah boleh berlari pon. Hehehe....

Oleh kerana time cuti CNY tu mama x berapa sehat, jd we all 1 family juz keluar mkn2 je kat McD (itupun dah mlm hari) then beli kek suruh kakak tiup lilin & potong kek kat situ. Xder party2 yer syg utk thn ni? InsyaAllah, thn depan kalo xder aral kita buat party jemput kwn2 kakak ok??? Huhu...Itupun si kakak dah sikit punya seronok bila nampak kek. So, layan jerlah gambau2 kat bwh neh. :-D


- Kek beday gurl, simple jerk... -

- Kakak potong kek... -

- Kakak with mama & adik... -

- Rupa beday gurl di usia 3 tahun... -


Ucapan to beday gurl:

Mama & ayah harap kakak membesar dgn sihat dan bijak. Mama & ayah selalu doakan agar kakak sentiasa dilindungi Allah selalu dan menjadi anak yg solehah. Jgn nakal2 tau sbb kat umah dah ader rotan standby utk menggertak kakak. Muahahahaha...(gelak jahat x mama?) Heheheh...Oklah, lastly we all luv u so muchhhhhh....muaxxxxx! :-*


12 comments:

en_me said...

chomeyynyerr makk.. ehehe

IDAZS said...

hepi besday kakak

semoga menajdia nak yang solehah. amin :)

Ada Dalina said...

en_me, hahaha....mak mmg shomelss... :p

idazs, tq...aminn

kakngah said...

happy bufday sweetie!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi besday dear!!!
chanteknya kek dia.. =)
re: boleh, takde twitter u still leh join churp², asal ada fesbuk, blog, emel..
just sharing link yg diberi je..
more click, more pay!
cara die sama cam tuto yg sy bg tu, ekekeke.. =)
http://lilo80.blogspot.com/2011/02/tutorial-social-sharing-churpchurp.html

zino said...

selamat hari lahir... comel nya dia hehe

Ada Dalina said...

kak ngah, tq..

leily, ooo..ok2 nnt sy try heh? tqvm..

uncle, hehe..tq

nora said...

hepi besday kakak. semoga menjadi anak yang solehah...amin :)

Ada Dalina said...

nora, tq...

mama aisar said...

happy besday kakak...sory untie lambt wish...

jgn lupa dtg umah untie k...sambut gan aisar sekali pun boleh...

Ada Dalina said...

tq unty...insyaAllah...

adha said...

hepi besday kakak.........




** sebaya anis la ek.. tp anis bulan 9 kang 3 tahun...