Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

02 July 2008

Kisah-kisah Yang Lalu.....

- WANTED -
Jumaat mlm lps, Cik Abg Chomel ajak dating. Ekekeke..apa lai seronok la rasa dihati kan. Erm...xtvt kitaorg mmg plan nak tgk wayang. Pada mulanya nak g tgk citer Made Of Honour tp time showing xder plak yg sesuwei. So, kitaorg decide nak g dinner dululah sambil terpikio2 nak tgk movie apa. Pas dinner kat Rasamas kitaorg pon naik ke cinema blk & mengambil keputusan utk menonton filem WANTED nih. Heroin dia Angelina Jolie tuh. Best2....Xnak ckp byk aku kasik 3.8 bintang. Not bad!!!So, layannnnnnnnnn.......

- Sekitar Malaysian Rally Champioship -
Sabtu baru ni, bertempat di Felda Lepar Hilir, Pahang beraksinya Malaysian Rally Championship. Agar teruja plak aku bila Cik Abg Chomel mengajak pergi tgk rally tuh. Yerlah, x penah tgk kan..so, quite excited jugaklah Panas terik beb cuaca. Rally tuh b'langsung selama 2 hari (28 & 29 Jun 2008). Best woooooo wa ckp sama lu. Tp. frust sbb byk gmbr yg diambil x jd..camera in trouble lah plaksss...Dpt la jmpa Karamjit Singh. Korang kenal x sapa dia tu?Iskk korang nih, juara rally Asia mamat tu. Hensem tau..(gmbo rosak la..huhu) Dan pemenangnya x lain dan x bukan la si Karamjit Singh tuh la. Dia bawak kete evo....(adoi...gmbo aku bergmbo dgn kete dia pon rosak gak..gerammmmmmmm)Hah, lg satu kalo korang nak tahu, ader sebuah kete satria kuning tuh dreber dia pompuan. Cayalah walak2...Aku nak msk gak leh? So, lu pikir la sendiriiiiii....hehehhehe...Oklah kengkawan, thn dpn insyaAllah, kalo rally nih buat kat Pahang lg aku dtg lg.Kui3....Baiiiiii..

- Akhirnya dapat ketemu Zara -
Pada Ahad yg lalu, kami dikunjungi oleh Yusma & family. Yusma nih x-ofismate aku masa kat MAMPU dulu. Kebetolan dia balik umah mak mertua dia kat Phg, tuh yg dia singgah umah aku tuh bwk baby dia yg chubby tuh ketemu Ayriss. Puteri Zara Sofea nama baby tu. Sgt chomey korang tahu x. Tgkla pipi dia tu. Geyam x????? Rasa nak picit2 jer..kang aku picit kang x pasal2 plak aku masuk jel dera anak org. Huhu....Tuan Puteri nih beza sebulan jer dgn Ayriss. Dia lahir pada 9 Mac 2008 seingat aku. Tp badan dia mak ai, semangat betolllll....Matilah Ayriss kena penyek..Ekekekekkee...Oklah Zara, len kali kita jmpa lg yer. Nnt Chik Ada bg hadiah lg utk Zara tau....See u!!!!Muaaahhhsss....

6 comments:

adha said...

ala mana nak cheer up ati tgh temper jek...

smp2 opis pun mcm2 peel staf..huh!tambah2 la panas ati jek ari ni,...

BTN kat ner ar?

Ada Ayrissa said...

adha : jgn ar cam gitu....x baik tau..sian baby...BTN kat Kuantan jer...

adha said...

weh kita da jumpa karamjit singh ni.. tp da lama la.. ada buat show untuk sultan johor.. masa aku terlibat ngan program ni.. very the frendly.. weh jgn ler kata hensem, tak sesuai.. muahahahahah.....

Ada Ayrissa said...

adha : muahahhaha...aku sker indian looks la adha..cam singh2 tuh hensem...wakakakkakakak..a'a..x sombong pon..org kerumun nk b'gmbo ngan dia ok jer...

nanarizqman said...

ada..haritu nak pi beli tiket wanted.pastu tak lepas la pulak bawak si kecik tu..18SG..hahaha

Ada Ayrissa said...

nanarizqman : alahai..mmg 18sg sis nana...ermmm...ajak cik abg man jerlah p... ;)