Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

26 July 2008

CAMERON HIGHLANDS HERE I COME !!!

- 13 Tahun Lepas aku jejak kaki ke sini..28hb ni 2nd time -
To All My Dear Frenz,
Aku akan ke Cameron Highlands atas urusan seri paduka baginda. Apa2 citer pasal Cameron Highlands nnt aku update kan ek. Dah x sempat sbb terlalu bz. Huhu...Gonna miss Ayrissa selama seminggu...... :(( K, Take care semua. Byeeee...

6 comments:

zino said...

selamat ke cameron highland. tapi sekarang ni CH tak le sesejuk dolu dolu.. kecuali musim hujan la hehe

pembangunan dah menggondolkan banyak bukit..

Ada Ayrissa said...

zino : tul tu bro zino..x sama masa kita dtg dolu2..skang dah panas..dah x sebest dolu...

perantau.timur.tengah said...

lah ko ke adda... ingat aku lagi tak??

wakaka... tapi kan fiti laki ko ngan ko tulis he is mine tu memang lawak giler.. hehe.. senyum panjang aku.. :))))

amacam dah jadi mak budak nih?

p/s: ke aku silap adda nih.. wakaka

Ada Ayrissa said...

ahlan wasahlan bro....
aku lah nih ADDA..ko x silap org pon...amboi, ko gelakkan aku yerrr...hampehh...

uiks, menjak jd mak budak nih, bz x hengat..huhu...

so, amacam kat sana?hari2 mkn dgg unta ker?muahahhaha...

perantau.timur.tengah said...

wakak benarnya dah lama aku nampak profile ko nih.. tak tau pulak itu adelah ngko.. tgk gambar tu macam budak kecik jek.. hehe..

ohh thanks for the link.. linked yours too..

ehh ko kat mmpu lg ke skang nih?

xentari said...

Hye Ada..singgah jap mlawat kwsn..buat pa kt cameron tu. Jgn lupa upload cite nnti ya. Daa..