Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

06 August 2008

Apa-apa aje tentang DIA......

- "Chomel x Iris pakai skarf mama neh?" Hehehe.... -

- span ball, katak oh katak & picture book -

Salam kengkawan, sudah lama aku x menjenguk sini. Bz babe....huhu..Di petang hari yg boring nih, aku nak update la sket blog nih. Kang berhabuk plak ek. Xder apa..cuma nak citer hari tu g Giant saje jln2 tanpa arah tujuan. Sesambil tu terambik 1,2,3,4,5 brg2 kat atas tu. Heheheh...x lain x bukan mestilah utk anak dara ku yg terchomel tuh...Ekekekek...

Bila sampai je umah bg Iris main menda alah tu kan. Tp aderlah kejap jer dia sentuh pastu wat masuk mulut. Lps pada tu haram x berminat dah..Cuma buku tuh jerlah nmpak dia cam 'selok' sket nak terkam. Hehehhee...Apa yg aku perhati, mainan yg aku beli kat dia semua dia x suka main. Yg brg kita yg bukan mainan tuhlah yg dia naknyer..Adoi...nak2 remote tv ke, remote astro ke, hp ke, plastik beg ke...suka sgt la kalo dpt. Sabo jerlah...Apa2 ajer la Iris oi..yg penting kamu hepiiiiiiiiiiiiii !!!!
p/s : Ya Allah, maafkan Mama Iris dlm kebizian yang teramat sgt nih Mama terlupa yg hari ni genap umo Iris 6 bulan. Semoga Iris sentiasa berada dlm kadaan sehat yer. Luv u so much...Muuaacchhss.

8 comments:

masviona said...

waa...cutenya irish
adda gamaknya sume peel baby camtuh kot..avin damia pun xbrape nk suka sgt brng mainan yg kita beli...aleh2 nk main remote jer..handphone...samalah plak kan...n kengkdang tuh penutup tupeware tuh pun dia rembat nk wat main..heheeh

Ada Ayrissa said...

masviona : tul tuh kak mas...kdg2 tuh pk baik bg dia main tupperware ke, cwn pinggan plastik ke lg dia suka agaknya....Hehehehhe....

Baby Tiger said...

huhuhu muka anak dara kau sebijik ayahnya!
:P

Ada Ayrissa said...

baby tiger : anak bapak daaa...

Anonymous said...

hehehe...dauuuuu..dakkkpeerr....
yeeheee...
Ejackotw!!!

haJa*darLingZ said...

sama le ngn dihah tu...brg menan kemen bnyk..main nye kejap aje.yg dia gemau hp aku smpai hancus dh...adoiiiii

suhaidamohaini said...

comelnyer iris...rs x sbr nk jd ibu ni...leh shopping brg2 baby..bestnyer

Ada Ayrissa said...

haja*darlingz : tuhla ja..semua bb cam gitu kan...ermmm...

suhaidamohaini : insyaAllah sue, ader lah rezki nnt...