Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

21 August 2008

Cerita2 Lapok Yang Ingin Dikongsi....

- "My 1st walking shoe" -
Cerita 1 :
Hehehehe....Itulah kasut jln pertama Ayrissa. Cam ala2 kasut sport gitu. Kelako pon ader sbb ngalahkan org yg dah pandai berjln. X kesah la Ayrissa oii, yg penting bleh pakai & u look so cuteeeeee !!! ;-)

- Ayrissa giler stereng... -
Cerita 2 :
Aksi ni diambil sewaktu dia mengamok nak tido masa menunggu opismate Cik Abg Chomel di KL baru ni. Hari panas terik, then dia pulak ssh kalo nak tido kalo xder buai. Kena baringkan dia baru dia nak tdo. Ayrissa x suka org baringkan dia atas riba. Dia x suka org kepit2 dia..Kalo dlm kete, dia akan baring dan tdo dlm kadaan kete bergerak. Hehehehe...sgt mudah. Time menunggu tu kan kete x bergerak. So, dia xnak lah baring. Mata dah layu dah. At last, utk menghilangkan rasa mengamok dia tuh, ayah dia letak kat stereng. Huh, terus senyap...Hantu stereng rupanya minah kecik nih. Pasni kalo dia wat 'peel' lg, letak dia kat stereng. Kompim diam....Ekekekekke.

- Detik pertemuan yang dinantikan -
Cerita 3 :
Permergian aku ke KL baru nih juga menjurus kpd pertemuan ini. Antara detik yg plg aku x sabar nak tunggu. Huhu, aku rindu sgt mereka2 ni. FYI, mereka2 ni adalah teman tp mesra sejak dr Poli lg. Pertemuan ini adalah untuk melepaskan rindu masing2. Dan yang paling utama utk bertemu dgn Baby Damien. Hehehe...hensem lah Baby Damien nih. Leh booking jd menantu x?ahaksss.....Btw, thanx a lot atas kesudian korang berjumpa dgn aku. I'm really appreciate it.

- Bila Ayrissa xder mood & bermuka masam.... -
Cerita 4 :
Alalala bucuk2 mama nih. Awat hang Ayrissa oi muka masam mencuka? Jebek jerrr...Hehehe..itulah rupanya bila anak dara aku nih xder mood atau nak tido. Aksi ni dirakamkan waktu on da way to Desa Water Park tempoh hari. Actually, dia bgn tdo awl..biasanya pas bgn tdo, siap2 mamam nestum dia akan tdo semula. Tp. hari tu tidak. Lepas mandi & mamam nestum, dia terus diusung ke Desa Water Park. Tp. yg peliknya, dia x merengek sikit pon dlm kete. Diam jer tgk ke aran depan. FYI, Ayrissa nih mmg suka benor naik kete. Hehehehe...ngantok mcm mana pon dia akan tahan. Dan tanpa sedar jugak, dia telah terlelap di atas riba aku dgn rupa yg masam itu. Hehehe...Ayrissa oh Ayrissa....
p/s : Sekian sudah ini cerita lapok. Diharap korang x boring membacanya yer. See u again..

13 comments:

Azura said...

re : ok lah nin...blog canteq haper.. aka link kan u later on k?

Ada Ayrissa said...

azura : YQVM... ;-)

Nurmala said...

hehehe..
awalnya cari calon menantu

Ejack Ada Ayrissa said...
This comment has been removed by a blog administrator.
lily lotus said...

shantek kasut cute tu!

adha said...

geram betul tgok pp dia... meh gigit sket... tp kasut pink tu so kiut.. da brape kali masuk kedai nike nampak kasut mcm tu.. geram nak beli tp harga mak ai.. bole beli 2 pasang kasut kita... hehehee

Ada Ayrissa said...

nurmala : hahahhahaha...cam org dolu2 laks kan...

lily lotus : tq sis lily.. :)

adha : hahahaha...pp labuh, pp pau, pp seloyot dan sama waktu dgnnya...a'ah..kasut nike mmgla mahal..kasut Ayrissa tuh RM11.90 jerk...

zino said...

boleh celen mama dia bawa kereta tu hehe

Khas Lysha said...

sker tgk kasut tue sgt cute..

** add ur link.. salam kenal :) **

Ada Ayrissa said...

zino : muahahhahaha....jgn jd minah drift sudahlah beso besok... hihihihihi...

khas lysha : thanx..murah jerk kasut tu...

ad3ck said...

laa Ayrissa tuh bukan nama hang rupenye? ;p.

Ada Ayrissa said...

Ad3ck : Adoiii Ad3ck, itu nama anak dara gueh laaa...

Baby Tiger said...

ada.. nak pics gathering ari tu!!

email kat akunyer gmail