Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

07 August 2008

CAMERON HIGHLANDS PUNYA CERITAAA....

- i LOVE flowers....chantek!!! -

- Jalan2 time.... -

- Petugas Majlis -

- Jalan2 time lagik.... -

Dengan lafaz bismillah aku mulakan entry ini. Hehehe..setelah kebizian menghalang aku utk mengupdate story ini, baru hari ni lah aku dpt bernafas sket utk mencorat-coret apa yg patut. Kenapa aku ke Cameron Highlands ye? Erm..bukan atas tiket melancong or cuti2 mesia, tp atas urusan rasmi seri paduka baginda. Ekekekeke....Aku sebagai salah seorang urusetia sambutan Majlis Perasmian Hospital Baru Cameron Highlands di arah bertugas di atas puncak sana. Hospital baru Cameron Highlands nih baru jer beroperasi sepenuhnya pada hujung tahun lps kalo x silap aku. Dan pada 31 Julai 2008 baru ni berlangsungnya majlis penamaan hospital baru tersebut. Hospital baru tersebut telah diberi nama oleh Sultan Pahang sempena nama isteri baginda yang tercinta iaitu Sultanah Hajah Kalsom. Erm...sesambil bekerja di atas sana, dpt gak lah kitaorg cecuri masa utk berjln2 kejap. Shopping sket apa yg patut. Tgkla gmbo aku tgh pose tuh semuanya berkain. Hehehehhe....So, itulah ringkasan ceritanya. Apa yg pasti, Cameron Highlands dah x sebest 13 thn lps waktu kali pertama aku jejak kaki ke sana. Huhu.....Kerakusan manusia memusnahkan alam semulajadi itu membuatkan Cameron Highlands tidak sesejuk dulu. Oklah geng, sekian sudah ini cerita. -TAMAT-

3 comments:

Nurmala Mazlan said...

cameron dah tak best??

Ada Ayrissa said...

nurmala mazlan : a'a....dah x best cam dulu....

haJa*darLingZ said...

wow...syok tu dpt g cameron..bole gk ko cuci2 mata...