Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

19 August 2008

Menanti kepulangan adik ku....

Erm....di petang yg boring nih, tetiba jer teringat kat adik bujang aku. Kelmarin babah aku bgtahu adikku itu nak balik Kuantan hari ni. Apa lg, seronok la aku dengar...Ye x ye jugak ye, aku jarang sekali mencoret perihal ahli keluarga ku di sini. Oklah, kali ni tiba giliran adikku nih dulu utk perkenalkan diri. Heheheh...Nama dia Bazrisham Bin Bakar..kalo kat umah panggil dia Busu (arwah tok guru ngaji bg nama..) atau Abang atau Pak Ngah kpd Iris..Dia anak ke-2 dari 4 org adik beradik kami. Kiranya di ni bawah aku la...Umor dia skang dah 21 tahun. Skang nih dia belajo kat Universiti Teknikal Malaysia (UTEM) kat Melaka nuuu...amik kos Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer. AKu dan dia kira rapat la...tp masa kecik mmg slalu gadoh ngan dia nih...hehhehehe....
Ok, sambung blk citer pasal dia nak blk bercuti td. Pastu aku pon call la dia..excited x sabar nak jumpa dia kan. Aku call, alih2 dia ckp dia blk esok. Bas mlm katanya...Huh, ingat leh jmpa dah hari ni. Erm...apa pon aku doakan semoga perjalanan dia ke kampung halaman esok dilindungi Allah selalu. Amin...

5 comments:

haJa*darLingZ said...

ooo..ada gk ko adik..dr aku aram...adik2 ipau jelah..huhuhu

Ada Ayrissa said...

haja*darlingz : huhu ja, ko ader gak kakak/abg..aku aram xder..ader adik n cik abg chomel jer..huhu :P

lily lotus said...

semoga dia slmt smpi..aminn

Ada Ayrissa said...

lily lotus : alhamdulillah, dia dh selamat smpai pon mlm td..TQ

norcshari said...

"arwah tok guru ngaji" tu arwah ustaz hamid kan?.....takut salah orang je...teringat plak,zaman ngaji dolu2..."busu" mmg glamer di mulut arwah...