Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

13 August 2008

Terlupa lah pulaksss.....

- terus ngetest -

- close up snow cap & sepit rambut -

- sourvenir utk Iris -

Aiseyman...gueh terlupa la nak masukkan citer nih dlm entry yg lepas. Gueh x kira gueh nak masukkan jugak. Hihihihihih...Xder apa cuma nak story sket sourvenir yg aku beli utk anakanda kesayanganku masa g Cameron Highlands hari tu. Erm..oleh kerana kebizian dan kesuntukan masa itu jerlah brg2 yg sempat aku rembat utk Iris. Semuanya tema strawberi ok...hehehehhe.
Bantal strawberi, belon strawberi, snow cap strawberi & sepit rambut pon strawberi...OKlah, itu jer nak citer...tata titi tutu...

7 comments:

ad3ck said...

sebenarnye mak dia yang suka stroberi ehehehe.

Ada Ayrissa said...

ad3ck : hehehhehe...pandainyer..mana tau nih? :P

adha said...

tak de untuk kita ker? ball stroberi tu kita pun ada.. hehehe.. ada loceng tak dlm dia? kita punya ada...

Ada Ayrissa said...

adha : hehehehhe...a'ah..ader locengg...cute kan?

masviona said...

cutenye....strawberry n pink...so sweet..lepas tuh dijadikan present lk utk si cute itu..mmg sesuweeiii sgt lah...ahakss

zino said...

cuba tak strawberry coklat? hehe

Ada Ayrissa said...

masviona : hehehhe...sbb cute tuh yg rembat tuh kak mas...

zino : iskkk..bro, kiter x suker ar strawberi coklat...ala2 ct nurhaliza la plak... :P