Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

18 August 2008

Sekitar Mini Family Day ACES Yang Lepas...

- Di ofis HQ ACES ader kenduri doa selamat & solat hajat -

- Welcome to Desa Water Park -

- Sukanyer main air...-

- Ayrissa meets her fren @ Sunway Piramid... -

- Yeeaaaahhhhhhh... -

- Di Ice World, The Mines Wonderland -

Ermm...sudah seminggu kisah ini berlalu. Tapi, segala kenangan itu masih segar dlm ingatan ni. X dapat ku gambarkan betapa seronok dan gembiranya kami di sana. Semua family staff ACES berkumpul disamping dpt mengenali antara satu sama lain. Yerlah kan, aku kiranya org baru dlm family ACES. Lebih mengembirakan dgn kehadiran cahayamata kami lagi dapat menceriakan suasana. Ayrissa anak yg paling kecik hari tu. Semua org dok kerumun kat dia laa...Suka sgt dia kalo bab2 jln2 nih. X mengamok pon. Merengek pon bila nak susu n ngantok je. Tp kalo tgh jln2, ngantok pon tahan mata. Sedar x sedar atas dokong pon dia leh lelap. Baiknyer anak mama & ayah nih....Erm, impian aku & hasben nak bawak Ayrissa g jejln lg pas ni. Actually yg bawak dia baru nih nak wat testing camner la 'peel' dia bila keluar dr bumi Kuantan. Hehehe...alhamdulillah, mood & 'peel' dia sgt2 baik. Len kali mama & ayah bawak Ayrissa jejln lg yer sayang? Destinasi seterusnya, kita tungggggggguuuuuuuuuuuuuu......

6 comments:

masviona said...

budak2 skrang nih mmg suke berjalan...pantang nmpk kita bersiap nk kuar...diorg hepi bukan main lagihhh...hehe

xentari said...

bestnya tgk ada jln2 satu family :)

zino said...

ooo ada famili day jugak ya..

Ada Ayrissa said...

xentri : kak yus, cptlah..nnt kak yus pon mesti best dpt jln2 ngan family sndiri... :)

zino : a'ah....biasalah nak kejo sblm pose nih...

lily lotus said...

alalalaa..so sweet mak n ayah dia ni..suka suki si kecik tu ekk!

Ada Ayrissa said...

lily lotus : ekekekkeke...suke sgttt...thanx ya..