Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

25 June 2010

Di sebalik nama NUR ASYFA...


Nur Asyfa...simple jer nama dia kan? Sesimple nama kakak dia Nur Ayrissa, nama mama dia Azdalina & nama ayah dia Zairezal. Ikutkan kami lg nak simple nak letak sepatah jer. Hehe...tp kang nampak simple sgt pulok!

Kenapa aku buat entry ni? Sebabnya ramai gak org cakap "simplenya namaa...!" Orang tanya nama ayah panjang ke letak nama simple2? Hehe..aku ckp nama ayah dia lg pendek...Jawapan aku kepada mereka, saya mmg x suka nama panjang byk2 patah. Kalo boleh saya nak sepatah jer. Hehehe...lg satu saya xmo la nama anak glemer2 sgt. Saya hanya org biasa, xmolah glemer2. Biar ringkas, sedap (biarlah org ckp x sedap pon, at least sedap pd kami) dan penuh makna!

Nur Asyfa membawa maksud "cahaya penyembuh"!!! Biarlah kehadirannya menjadi penyembuh kpd segala dugaan yg dtg! Dan biarlah kehadirannya juga membawa cahaya yg melimpah ruah ke dlm keluarga kami.


To Nur Asyfa,

Mama & ayah harap Asyfa membesar dgn penuh cemerlang dan menjadi anak yg solehah kpd agama, keluarga, bangsa dan negara! Tiada apa yg lebih bahagia dan gembira apabila melihat Asyfa membesar dgn sihat dan cerdas!!! Semoga Asyfa sentiasa berada dlm keadaan sihat dan dilindungi Allah selalu. Mama, ayah & kakak sentiasa menyayangi Asyfa.....Muaaxx~

3 comments:

mama danial said...

adda...........
kita tk sepasang lagik nii....
tahun dpan kita sesamee nak????hehehe

Ada Dalina said...

hahaha...
tutup kedai dlu 4-5 thn...
kak ty jln dlu yer?
kita muda lg..ahaksss...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ok ape nama Nur Asyfa..
makna pn elok aje.. =)
x penting pon nama canggih manggih