Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

27 July 2009

AWARD From Cik Anim & TAG From Cik Diey :)

1. Tiada kata yg dpt kulafazkan melainkan ucapan terima kasih kpdmu Cik Anim! Hehehe...toche2, tq2, syukrannn2!!! Ummuuaahhh....So, kpd semua yg berada dlm blog list aku, aku anugerahkan award ini kpd korang pulak yer? Frenz never end yaa! ;-)


2. TAG dari Cik Diey plak. Aiyakkkkkk....

Sudah berapa lama anda menggunakan handphone tersebut?
~ Baru 2 bulan! :D

Apakah wallpaper yang terpampang di skrin handphone anda. Dan terangkan mengapa anda terangkan mengapa anda memilih wallpaper tersebut?t?


~ Gambo nih sbb. gambo ini menampakkan Nur Ayrissa begitu manja & mengada2… Muehehehe!!!

Berapa jumlah ‘contacts’ yang terdapat di dalam handphone anda?
~ 126 contacts! :)

Sila masuk ke ‘contacts’ dan pergi pada huruf ‘M’. Berapa kenalan anda yang namanya bermula dengan huruf ‘M’?
~ 15 sajork! :D

Sekiranya diberi peluang, nombor telefon artis mana yang anda mahu?
~ Aaron Aziz! :P

Berapa jenis handphone yang anda telah guna, selain handphone yang terkini?
~ Aiyak, ia mengikut peredaran zaman ar. Tak hengat dah brp jenis.

Rangkaian telekomunikasi yang anda gunakan? Nyatakan mengapa?
~ Dulu, kini & selamanya CELCOM! Sebab coverage dia antara yg terhebat di planet M’sia! ;) – Kalo x best, dah lama aku tuko lain tau? Huhu…

Nada dering yang anda gunakan?
I Know What You Want – Mario Winnas

Senarai top 5 contacts yang anda selalu msg?
~ Mr. Hubby
~ Babah
~ My Bos$
~ Tini
~ Celcom *118# - Hahaha!!!

Soalan terakhir. Nama orang tersayang (bf/gf) yang anda set dalam handphone?
~ Mr. Hubby :*

Org yg nak di tag?
* Arween * Masviona * Zatty * Zieha * :D

8 comments:

aku lah arween said...

thanx ada
owwhh dh lama tak kena tag nie
:P

adha said...

saje meronda2 blog .. hheheeheh

babydungo said...

x faham la hihihi

lily lotus said...

cool laa award tu...

Yan said...

alaa tagla kite jugak.. berminat nak buat ni...

zue @ annaleeya said...

bulih ker k.zue ambk award tuh? okeh.. dgn muke slamber k.zue ambk eh...

adda.. mane bulih nak no tepon boyfriend k.zue tuh... aaron aziz ttp pojaan.. woohhoo.. prangai mmg tak hengat... he3..

sumysya said...

saje tgk blog ko...aku leh la tepek award ni sbb dlm bloglist ko kan....hehehe...TQ...

Ada Ayrissa said...

zue : kak zue, amik jerk jgn malu yer?hehe...hensem ar aaron tuh... :D

sumsya : amik sajo lah....