Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

15 July 2009

Nur Ayrissa Meets 'Tiger Woods' :D


Tempat : Diving Range, Kelab Golf Diraja Pahang.

Ulasan : Malam kelmarin, ayah Ayrissa 'melepak' di diving range. Di samping utk hal2 pekerjaan, bolehlah jugak utk mengeluarkan peluh dan bersukan. 1st time Ayrissa ikut ayah dia ke sini. Dulu time Ayrissa dlm peyut mama, mama dia slalu gak ngikut. So, sedikit sebanyak Ayrissa cam dah biasa jer dgn tempat tu. Dia cam excited je tau. Hehehe...Mcm penah ku lihat tempat ni, tp di mana yaaa??? Mungkin itulah persoalannya. :D


- 'Gerrard' sedang mengusha skill 'Tiger Woods' -

- Yeayyyy, akhirnya ayah bg chan jugak Iris pegang besi golf nih. Ooo, camni ek ayah??? -

- Zuppppp...!!! Yo yo o jer ayah.. -




- Sekejap je rakam sbb dia g terjah org... -

18 comments:

aku lah arween said...

wahhh kecik2 dh pandai dh

nnt dh besar leh jd pemain profesional yer

Ada Ayrissa said...

arween : InsyaAllah unty ween, itulah ayah dia dok sebut2 :D

Khas Lysha said...

ala tomeinyer gerrard kecik ni.. dah siap2 ber jersi ingatkan nak main bola sepak.. hehe

Zezzatty said...

beshnyeee..!!

Diana Din said...

Ko pakaikan dia baju laki, mana x lasak budak tu... huhu...

Ada Ayrissa said...

khas lysha : tersilap padang daaaa...ngeh3!!!

zezzatty : besh2 :D

diana din : Hehehe..like mother like doter! Aku dop suke anok aku lemah gemalai :))

Baby Tiger said...

bukan main agi anak ko tu!! geget sikit leh?

lily lotus said...

dahsyat ayah dia

anyway lily dh tukar blog baru
http://myrillys.com

update ekk ;)

Ada Ayrissa said...

baby tiger : kau ni karnibal ke apa? :))

lily lotus : hehehe...x dasyatsgt pon :D..ok2...nnt kita save ek? tq

nisa shari said...

haa...bagus2 kecik2 dah ajar menyabit...hahahah..jgn mare aa..

cintaKusayangMu said...

wah..pndainye main golf...leh la kita main same2..aunty pn dh lama x melayangkn kayu golf tu..wakakaka

babydungo said...

ade padang golf ke kat kuantan, hehehe kat mane erk? :P

Ada Ayrissa said...

nisa shari : nnt kalo blk kg leh tlg terangkan semak kat keliling umah :D

cintaKusayangMU : Jomsss..... ;)

babydungo : aiyak, kat kuantan ader 3 padang golf; kat jln teluk sisek, astana indera mahkota & batu 9 kat tudm... :D

mama danial said...

ajar main golf nampak berharta..kalo ajar main netball macam sengkek gilerrrrrrr..heeee

Ada Ayrissa said...

mama danial : muahahhaha...tahu xper!

babydungo said...

satu lagi tempat yg tidak disebut, dekat pengkalan udara tu pung boleh main golf.huhu :)

ijad said...

pandainya main golf

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛