Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

01 July 2009

TAG From Sujaihah ~

Aiyakkk...ai kena tag! Huhu..sebenornya ader lg beberapa tag yg masih belum ai tunaikan tau? Mintak ampunnnn yer pemberi tag. Keadaan x mengizin sbb ader tag yg memerlukan gmbo utk discan. Huhu....Oklah, oleh kerana tag dr Sujaihah ni x memerlukan gmbo, ai buatkan dulu yer ? Here we goOoo :
  1. Bila kali terakhir anda cuci toilet : Aku akan cuci tanda every weekend!
  2. Pencuci apa yg anda guna : Aku guna sabun Daia yg aku buat basuh baju tu ajer... :D
  3. Dalam 1 minggu berapa kali anda mop lantai? Kenapa? : Usah kata seminggu skali, sebulan skali pong jarang. Hehehe...melainkan kotor yg teramat sgt. Biasa 3-4 bln skali kot! :D
  4. Apa tugasan anda sebelum menjelang malam? : Sampai umah pon dah 6 lebih. Biasanya kalu rajin masak utk Cik Abg. Lps tu melayan karenah si kechik tuh ajer.. :)
  5. Apa menu hidangan makan malam anda yang paling simple? : Nasik putih, telur dadar & ikan bilis goreng bawang. That's all...tp antara aku rasa kalu nak ikutkan yg paling simple sandwish kot... :))
  6. Minuman yang anda buat setiap pagi? : Kami akan minum pagi time weekend jer. Antara minuman yg slalu den buek ialah milo & teh'o...
  7. Sebelum tidur apa yang anda lakukan? : Basuh baju or iron baju...& yg dah tentu2 aku tidokan Iris dulu sblm aku tido...hahahaha!!!
  8. Harus menjawab tag ini? : Xmo tag sapa2 sbb kalu aku start serang org, nnt org serang aku balikkkk...uuuwwwaaa :(( (tp sesapa rajin nak buek, amik ajo lah yooo? ) Cauu...

5 comments:

sujaihah said...

heheh...cikgu bg marhak penuhhhh yer...rajin bt kejer sekolah yang saya kasi..:)

babydungo said...

ini rasuah nie hehehe komplot anak murid ngan cekgu

sujaihah said...

heheeh...mek comey(segan la nak cakap)

saya nak hadiah kan award kat akak..kat blog saya yer,...:)

Ada Ayrissa said...

sujaihah : hehehhe...dpt award pulak??tqqqqqqqqqqqqqqq....

sujaihah said...

hehhehe....