Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

13 July 2009

Puasa vs Rasa Amarah !!!

Astarafirullahall'azim...istigfar panjang2 aku di pagi Isnin nih. Adoi, dah la aku puasa kan, pastu pagi2 dpt call dari sorang doc P****R ni marah2 aku. :(( Kalo ikutkan hati, maunya aku smash doc tu balik. Org kalo rasa diri dia bagus cam gitulah. Tp, sabo Adda, sabooo...Huhu!!! Kalo bangsa lain kurang ajar aku xder la heran sgt kan. Tp kalo bangsa Melayu yg kurang ajar dan adab ni mulalah aku hangin satu badan. Cubalah ckp molek2 ke, citer satu persatu...leh gakla aku paham ke apa ke. Nih terus hentam tanpa usul periksa. DAMN !!!

Iyer, aku akui mmg terdapat sedikit kesilapan dipihak aku sbb x alert dgn perkara tu. Alaaa, aku kalo benda yg tidak memerlukan bos aku utk attend sesuatu meeting atau event mmg aku x cara. Byk lg menda lain yg aku nak cara tau? Kalo setakat utk makluman bos aku mmg aku x take note! Just letak jer dlm folder makluman dia. Erm, nak buat camner kan? Menda dah nak jd...Just learn from our mistake laa. So, lps ni kalo meeting or event yg berkaitan dgn org beso2 dan nak2 plak yg b'lagak nak mammmm, aku kenalah alert & take note berkenaan dgn perkata tu. Kalo x, mmg kena hamun lg la jawabnya. Standardlah kan kejer P.A cam aku, kalo x kena maki tu bukan P.A la namanya. Huhu...kurang dah pahala puasa ganti + sunnat aku hari ni. Siottt betulllllll !!!

10 comments:

sujaihah said...

emmm kl jadi Pa ni memang kena sabar kan...
tabik la kat akak...pa ni nak kita je paham rg..org taknak pham kita..hu hu hu

Ada Ayrissa said...

betul betul betul..
tensi gak kdg2...tp nak wat camner kan, dah keje....huhu

lily lotus said...

sabar yer...

Baby Tiger said...

standard ar PA, telan je, salah kita, kena maki.. salah orang lain pun, kadang2 kena tahan telinga...

arnirina said...

bongok org gitu!

zieha said...

dugaan berposa..sabo jelah..

Ada Ayrissa said...

baby tiger : Huhu..tuhla pasal...sabo

arnirina : mmg bongok!

zieha : tuhla kak...sabo jerlah..

isabelle said...

ada,
tu dah lawa header nye...

sori ye, i wasn't online until this morning.baru tengok kat shoutbox...hehe

babydungo said...

kalu tok pose, agaknyer bleh sabor tak ? huhu ;P

Ada Ayrissa said...

babydungo : tetap cubaaaaaaa :D