Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

21 May 2008

Salam perkenalan...


Assalamualaikum/Salam sejahtera...

Dengan lafaz bismilah aku mulakan bicara salam perkenalan kepada semua bloggers yg membaca blog ku ini. Eekekeke...Setelah sekian lama hasrat yg terbuku di hati selama ini tertunai sudah. Ingin turut serta memeriahkan suasana di blogspot ini...hehehehe..Thanx to Hajar & Kak Yaya yg menjd sumber inspirasi untuk aku menubuhkan blog ku sendiri...

Keseronokan membaca blog kwn2 membuatkan aku teruja untuk beraksi di dlm blogspot ini...Kui kui kui...Oklah..ntah apa dah aku dok melalut nih...Akhir kata, salam perkenalan dariku untuk semua. Semoga kehadiran ku ini disambut baik oleh kalian semua...Muaaccchhhsss... :P

Truly;
[Ada Ayrissa Zairezal]

8 comments:

Aleeya said...

Welcome adda..pasni leh berblog sampai lebam okeh muehhehehe

letak gambo ayriss banyak2 k..tomeinye dia..terserlah kekiyutan nye..

suhaidamohaini said...

salam adda...

mama ranggie said...

welcome sayang..

rajin2 lah update k!

jgn biar bersawang tau!

haja said...

welcome2.....wahhh sdh ada disini ya bukkk

Ada Ayrissa said...

semua : thanx yaa accepting me here...kisshh sikitttt...muaaaxxx

nanarizqman said...

hai ada...u PA kt ofis mana ek?sama la post kita

Ada Ayrissa said...

nanarizqman : PA kat jab. kesihatan negeri pahang sis....

wa K'Ida mu... said...

Wah..sis..congrates..wa pon lama gak pasang niat nk create blog nih..tp x da idea da mau letak n3 apa..tp mmg best pon ngan blog K'Yaya & Haja tuh..layan jerk kan..bila baca blog org time tu la nk buat blog..tp bila dh on n'book..connected..loh..nk tulis apa eekk dlm blog ku itu..eemm..bantut lg niat ku..ahaks..ok sis..selamat b'blog..ahaks..mmuuaahh utk ayrissa..