Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

26 May 2008

Tragedi MEI !!!

Assalamualaikum...Pagi Isnin yg segar dan bercahaya.
Something bad happen to my family lately...Huhu..sangat menguji kesabaran dan keimanan kami sekuarga. Alhamdulillah...everything going back to normal. Hopefully this is da 1st & last...Kepada DIA, KAMU dan KAU yg terlibat, learn from ur mistake. Harap dijadikan pengajaran agar kejadian ini xkan berulang...
Sori frenz, details about this tragedi x dpt aku coretkan kat sni...Aku xnak dikatakan membuka pekung di dada sendiri plak kan..Cuma harapan aku agar korang mendoakan kesejahteraan aku & family...Aku pasti, korang pon terlalu sayangkan family korang kan? Korang pon xnak family korang berpecah belah kan?Begitu jugak dgn aku..So, marilah kita sama2 berdoa agar keluarga kita dilindungi daripada segala godaan dan dugaan.
To Babah, Mama, Wan, Busu, Emy, Adik, Abg & Ayrissa; AKu terlalu menyayangi korang...Aku belum bersedia utk kehilangan salah satu daripada korang....Harap sinar dan kebahagiaan keluarga kita akan kekal selama-lamanya...Amin Ya Rabbal Allamin...
:) :) :) :) :) :) --------------------------------------- :) :) :) :) :) :)

8 comments:

haja said...

ada...what hapen?ape pun aku doakan sume nye ok...

Ada Ayrissa said...

ader panyangak yg x leh tgk kebahagiaan org lain...sib baik dah settle dah..org tuh pon dah mtk maaf... :)
tq ja...

Aleeya said...

lerrr penyangak tu kasik letupkan ajer he he

mama ranggie said...

biasalah tu yang oii...

PHD yg x diiktiraf..

zino said...

apa pun dugaan nya semuga segalanya dapat di atasi dengan baik.. dan keharmonian kembali di kecapi..

inshaAllah..

ita.itu said...

insyallah semoga settle sume problem ye..amin...salam kenal babe..

mama danial said...

semua tu dugaan. manusia tak pernah senang hati kalo orang lain tu gembira dan bahagia.
Sebagai ibu, adda kena kuat semangat..

Ada Ayrissa said...

Thanx semuaaa..really aprreciate it!!!