Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

20 August 2009

Baby In PINK Contest ~

Hmm...dah lama Ayrissa x masuk contest. So, kali ni Ayrissa xmo ketinggalan lah utk join. Saja suka2 jer...Hehehe!!!
Contest ni aku jumpa masa wat blogwalking kat blog kwn2. Baby In Pink Contest ni telah dianjurkan oleh Sha a.k.a Ibu Puteri yg chomel! Utk T&C contest ni silalah jengah di blog tuan punya contest yaa? ;) Oklah, dgn ini kupersembahkan rupa anak daraku berbaju pink....... :


Nama baby : NUR AYRISSA BINTI ZAIREZAL
Tarikh lahir : 6 FEBRUARI 2008

Kena jawab 2 soalan :

a) Kenapa anak anda patut menang dlm contest ini?
- Anak saya patut menang contest ini kerana wajahnya yg ceria sentiasa membuatkan saya gembira dan bahagia. Gelak tawa dan senyuman yg terukir diwajahnya benar2 menghibur hati!

b) Apa yg anda tahu ttg blog Sha ni & kenapa anda suka baca blog ni?
- Actually, saya br jer tahu ttg blog Sha semasa membuat blogwalking ke blog kwn2. Pertama kali membaca blog ini saya dapat rasakan ader sesuatu yg menarik dan rupanya, anak Sha juga sebaya dgn anak saya. InsyaAllah, selepas ini jika ader kelapangan, saya pasti singgah dan baca apa cerita Sha pd hari itu! Utk Sha, salam perkenalan dari saya....

5 comments:

Abby Sue said...

Singgah boleh? Kalau berkenan baby felt hairclips & applique..jom la ke my blog!

Your baby is sooo shomel!

http://babypinkcraft.blogspot.com

lily lotus said...

salam ramadhan dear ;)

Ada Ayrissa said...

Abby Sue : isk..bleh jer..singgah ler selalu kalo free ek?heheh...oh minat2...nnt ai singgah blog u plak ek?nway, thanx coz sudi drop by here...

lily lotus : salam ramadhan too sis.. ;) TQ

nanarizqman said...

tomeiiii nya aryssa

豚骨拉麵Tiger said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社