Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

13 August 2009

AYRISSA LURVE SUPERMAN! :D

Dek kerana kebizian + kepayahan berinternet, aku x sempek nak buat entry Nur Ayrissa melangkah ke umur 18mths. Means, dah setahun setengah umo anak dara aku. Alahaiiiii..kejapnya masa nih berlalu dari hari ke sehari, dari tahun ke setahun...Huhu :(

Cam x puas jer tgk dia membeso. Dari mula2 kuar - menerap - menyusur - merangkak (Oh no, Ayrissa dia x merangkak okeyyy) - berdiri - berjalan & berlari....Uwwaaa...i miss momen when her baby lorrrr!!! :(( (Ellleh, kalo rindu nak tgk Ayrissa time baby, beranak lah lagiiii wehhh....Whattttttttt??? No!No!No!!!!) Hahaha... :))


Oklah, sempena umur Ayrissa yg ke setahun setengah pada 06.08.09 baru ni, mama hadiahkan Ayrissa pillow & bloster baru yer? Size pillow kali ni kenalah beso sket, sesuei dgn umur Ayrissa. Yeyehhhhh...theme superman lagikkkkkk!!! Apolah mama ni, Ayrissa gegurl lahhhhhh...Hihihihi, nasiblah kamu Ayrissa dpt mama brutal! :P

- Kenapa sesiapa yg berminat dgn bantal tersebut boleh dptkannya di pasaraya Parkson berdeketan anda yerrr? ;) -


Close up cikit time Nur Ayrissa baby... :D


- Ala tomey2 mama...(time ni Ayrissa nak masuk 3mths rasanya...*) -



P/s : Suka dgr lagu baru-indon "Aku suparman" ke apa ntah....sempoiiii!

5 comments:

shail2chouhan said...

cute baby, your blog is too cool..

Ada Ayrissa said...

tq so much 4 drop by here...

Diana Din said...

Beranak la wei, baru aku ada geng...hahaha... rindukan time baby kita kecik2 dulu... Ammar pun dop merangkak, terus berdiri...

ummiaqeef said...

aqeef pulak dah pandai duduk baru nak merangkak..ehehe..skang ni tgh berlajar bertatih..aqeef x suke tido ngan bantal..puas letak kepala atas bantal kejap je dah turun ke tilam..ganaz sungguh..

Ada Ayrissa said...

Diana Din : kalu ader rezki aku dop tolak... :P

ummiaqeef : sama jerk...konon bantal tu cam penghias tilam dia jer...hehehe..