Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

29 August 2009

Contest Pasangan Seiras ;)


Hahaha...malam ni aku giler kuasa nak joint contest. Kali ni nak joing contest anjuran Sweet Mama ni plak. I likeeeeeeeee contest ni sbb byk terimbau kenangan dolu2. Hehehe.... Oklah, utk sesiapa yg berminat utk joint spt daku, layarilah segala terma & syaratnya di sini yo? Good luck and all da best to me and u!!!



Alahai, kembang semangkuknya muko den time nih! Kui3... gambo me & Cik Abg Chomel ni diambil ketika aku peknenkan Nur Ayrissa 5 bulan kalo x silap. Time ni nak buka pose kat A&W Alamanda, Putrajaya bersama Mr. Ewan (tukang amik gambo ni). Erm, sebut pasal seiras wajah ni, memang sedari dulu terlalu ramai yg ckp muka ai & hasben sama cam adik beradik. Hehe...tingat satu citer lawak. Time tu p melawat arwah ayah dia kat spital. Nurse yg tgh jaga ayah dia tu tanya mak dia, aku ni adik kpd hasben ke sbb tu 1st time nurse tu nampak aku dtg spital. Pastu, mak dia pon tergelak...mak dia ckp, "Eh, tu makwe dia...." Kuang kuang kuangggg!!! Aku pon tersipu2 malu2 cat...Hahaha!!! Gitulah ceritanya... Tp lain org lain matanya kan? Kalo korang rasa aku & Cik Abg Chomel mmg seiras, VOTE for us okeyyyyy??? Muahahaha...ader sesi voting ke? Mana adolah......Oklah, sekian dulu dari kami! Daa....

6 comments:

babydungo said...

yer lah, mmg sama muke, terutama sekali bahagian pp tuh muakaka yang jelas berbaze bahgian hidung, cube tengok.:)huhu

Diana Din said...

kembang dua mangkuk dah aku tengok... haha... ada ciri2 nk menang tuh...huhu

miezaniera said...

hehe..gud luck ya ;D

Ada Ayrissa said...

babydungo : hahahaha...ye ke?

diana din : oowh, 2 mangkuk itu dulu..skang jd 1/2 mangkuk dah..wakakak :P

miezaniera : TQ!

@Z said...

ha la..mmg cam adik beradik ada & hasben..hehehe..kalau kak az plak sorang kecut, sorang kembang..konpem takleh masuk contest ni...

Aleeya said...

alamak muka kitorg tak seiras takleh la join he he..cam beradik tiri je kitorg nnt huhuuu