Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

18 August 2009

My Best Friend Wedding - - - <@

Selamat Pengantin Baru to Yanti & Bad pd Sabtu yg lepas. Alhamdulillah...segalanya selamat sudahhh...Hehehe!! Moga kehidupan baru yg dibina akan kekal bahagia selamanya. Cepat2 dpt baby yer? Ahaksss...

- Gold theme -

- Me & pengantin... -

Eh, lupo nak introduce...Yanti ni my x-classmate masa kat sek. men & poly dolu . And my x-housemate masa kat Putrajaya juga. Hehehe....

6 comments:

ummiaqeef said...

wah..dah kawin si yanti ni..congrate..

nURmALa mAZLan said...

lama eh akak kawan ngan dia.. selamat pengantin baru utk kawan akak nih

Baby Tiger said...

kawen senyap2 je....

Diana Din said...

aku pon dop tau dia nk kawin...

sumysya said...

aku pn da lame tpikir nak beli mende ni..tp mahal la..lgpun ruang dapur aku besar sgt...x cukup gate panjang tu je...same je aku tgk aqeef ngan anak aku...klu dpt nangis tak hengat....

sumysya said...

patutla cam kenal je minah ni..yanti rupanya...da makeup lain sgt rupanya aku nampak...