Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

21 April 2011

Counting down the days, hours & minutes to Redang~


- Amik feel duluuuuu.... :P -
Add Image

InsyaAllah, esok sebelum Subuh aku, Cik Abg Chomel & Kakak Eicha akan bertolak ke Terengganu bersama-sama dengan semua opismate Cik Abg Chomel. Tujuannya adalah untuk meraikan family day company diorg. Alhamdulillah, org kata rezeki jgn ditolak, nak2 pulak bila big bos diorg sanggup untuk sponsor semua kos sepanjang percutian tersebut. Sgtlah bertuahhh kan? TQ bos$..!!! Ekekekeke....

Lokasi percutian family day ini adalah di Pulau Redang. Kalo x silap aku, Redang juga antara pulau yang tercantik di dunia! Ye ke wehhh? Hehehe....FYI jugak, Pulau Redang merupakan pulau ke 4 yg telah aku pergi selepas Pulau Pinang (kui3), Pulau Pangkor & Pulau Tioman. I loveeeeeeeeeeee island so much! InsyaAllah, dengan keberkatanNya mungkin aku sampai ke sana tengahari besok! x sabo nak snorkelinggggg.......... :D

Eh, chopppp...napa adik x ikut heh? Huhu....sebab musababnya ialah adik kecik sgt lg. Lagipun bwk baby leceh sikit kalo main pulau2 nih. Mana nak kendong beg, mana nak pimpin si kakak, mana nak dukung si adik. So, aku & ayah double 'A' decide terpaksalah tinggalkan adik. Adik kecik lg, panjang umor murah rezeki nnt boleh bawa adik pulakkan? Huhu....sian adik ekkk? :(

Oklah u olls, sebenaunya tubuh badan i jer ade kat opis ni, tp jiwa dan raga telah lama sampai di jeti Pulau Redang. Hahahaha......doakan juga semoga perjalanan kami semua ke sana besok selamat dan berharap segala perancangan berjalan dgn lancar.

Yahooooooooooo...esok & isnin i cuti yo?! Hepi holiday to me! :-P


7 comments:

ummiaqeef said...

hepi honeymoon...eh..holidays..!! ekeke

Ada Dalina said...

hahaha...mana honeymoon, ber-3 ar...kaco daunn plakss kakak neh! :P

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

wawee.. sdp dh rasenye..
ai nama aje duk ganu tp lom sapai lg pulau redang,
kapas dh time animun aritu.. =))..
best r leh snorkling.. ai suke..
nnti amek gambo byk2 ye..
hrp2 kompeni asben wat gak family day tempt best2 gitu,
nk arapkan ai yg kije gomen ni.. pas ceros la.. bajet cut-off sokmo!

Ada Dalina said...

leily, huhu..tuhla kita yg keje gomen ni hrp company asben jer la nak wat fmly day kat tmpt beh2...! kalo hrp opis sndiri, haremmmm....ekekekek...

IDAZS said...

hepi holiday, syoknya pergi redang.

baby said...

seronoknyer die.... ade tiket lebih...nak join huhu..

Rashid said...

wow bestnya!!

Tentu tenang je bila ke sana ..

Bila le agaknya saya berpeluang gi sana juga..