Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

19 April 2011

Ya Allah, pulihkanlah segala rasa di hati!

Rasa yg sgt ON...OFF!

Rasa yg x menentu!

Rasa yg x seronok!

Dan bermacam-macam rasa lahh yg ade!

Huhu...harapan hanya 1, moga Allah pulihkan dan tenangkan segala rasa yg x sepatutnya ade kat dlm hati ini!

Mohon agar Allah sentiasa berikan aku petunjuk & hidayah-Nya!

Semoga juga aku dpt menghadapi segala dugaan dan cabaran hidup ini dgn tabah!

Dan sebolehnya juga tidak mahu lagi keperitan dan ketidakselesaan rasa ini mengganggu hari2 berharga aku!

Harapan, biarlah aku beroleh kedamaian & kebahagiaan yg abadi!

Ya Allah, Kau makbulkanlah segala doa & pinta ku!

Buat anak2ku, sesungguhnya kalianlah cahaya & kekuatan diri ini! Tidak tahu bagaimanalah hidup ini tanpa kalian disisi mama!

Terima kasih Ya Allah, atas kurniaan & anugerah-Mu yg sememangnya tiada tandingan ini! :)


5 comments:

Jasfyra said...

re - bagus kan info tu.awak share la kt fb.hehe

Rashid said...

Moga Ada sentiasa tenang dan damai ..

Ada .. kadang-kala keresahan itu dapat berikan kita semangat untuk kembali bangkit melangkah ke hadapan ..

Diana Din said...

klau ada apa2 nk share, call la aku yer...

Ada Dalina said...

jasfyra, ok..tq

cikgu, huhu...tq..suka kata2 motivasi itu.

diey, thanx beb!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

nape ni..?
sabar ye, InsyaAllah.. semoga dipermudahkan segalanya.. amin!!!!