Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

14 April 2011

OurkizunaStore GA~


Hehe...Hari ni ialah hari saya join stp GA yg menariks & tertariks! :D

Kenapa saya sgt2 berminat dgn OurkizunaStore GA ni ialah?
  • Hadiah dia yg sgt2 chomel dan menarik! - Ya Allah, jika GA ini rezki saya, pasti saya hadiahkan cloth books ini kepada 2 org permata hati terchenta. Mesti kakak & adik seronok sgt dpt present ni! Hehehe...lgpon ia merupakan toys yg sgt berfaedah utk kanak2 kan? Itupon kalo saya bertuah laa. Wish me luck ok? ;-)
  • Haaa, kalo x percaya cer tgk hadiah dia kat bawah nih. Menariks kan utk kita yg ade anak2 kecik ni? i likeeeeeeeeeeee..... :-P



Oklah, saya pon nak tag kwn2 saya ini utk join GA ni :

1 comment:

Rai said...

Salam kenalan Dalina,

terima kasih ya join GA ourkizunastore. Good luck.