Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

05 September 2008

Antara Jejaka Yang Terpilih... ;- P


Salam 5 Ramadhan semua...Hehehe...saje je di keboringan dan kengantokan hari Jumaat yg indah ni, aku nak letak la entry nih. Bukak pen drive Cik Abg Chomel, ternampak plaks gambo nih. Gambo nih diambil masa Hari Raya tahun 2006 (time tu, aku & Cik Abg Chomel bercouple lg...) Ermm...So, alang2 dah jmpa gmbo family dia nih, aku nak citer sikit la kan pasal salasilah family suamiku. Cik Abg Chomel ader 10 org adik-beradik tau..(sket lg leh wat team bolasepak..muahahahha) Dia anak yg ke-6. Dlm gmbo tuh, yg duduk kat bwh tu, adik bongsu dia. Skang dah umo 17 thn. Yg tengah2 tu tentulah ibu mertuaku...Sebelah kiri mak dia tu pulak abg dia. (No. 4..big size gak...hehehe) Adik beradik dia 6 lelaki 4 perempuan (abg yg no. 2 dah meninggal so tinggal 9 jerlah) Arwah Ayah dia org Sg. Choh, Rawang (sekampung pulaks ngan Erra Fazira u...) manakala ibu mertuaku tu itu, org Raub (sedaerah plaks ngan mama gueh...hihihih) Apa lg yer nak tau, cousin2 Ayrissa semuanya seramai 5 org termasuk Ayrissa 6 org ler....(aisey...x save plaks gmbo family dia yg beso tuh..hehehhe) Oklah geng, i have no idea actually...Itu jerlah serba sedikit perihal family Cik Abg Chomel yer...Len kali kita cerita lagiii.... Tata...selamat berbuka & bersahur...

8 comments:

ad3ck said...

salasilah belah isteri pulak? ;p.

Aleeya said...

wow the BIG family he he

zino said...

lagi ramai lagi meriah tu hehe..rupa cik abang berdua tu macam se iras je..

Khas Lysha said...

wah. 10 beradik.. ada chan ayrissa beradik ramai.. he he

lily lotus said...

meriahkan big family nihh?
semoga happy selalu..

Ada Ayrissa said...

ad3ck : hehehhe..nennt ek..

aleeya :muahahahha..... :P

zino : a'a..cam kembar pon ader org ckp...diorg beza 2 thn bro..

khas lysha : oooohhhh...tidakkkk..kuota 3 jer khas...heheheh

lily lotus : meriah2....

AzurA said...

selamat berbuka dan selamat bersahur juga.. nhari jumaat tu jugaklah kami sekeluarga tak bangun sahur

Ada Ayrissa said...

azura : lorrrr...awat? x set alarm ka?