Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

09 September 2008

NUR AYRISSA Di Usia 7 Bulan...

video

- Latihan Vokal... -

06.09.08 baru nih genaplah umo Nur Ayrissa 7 bulan. Alhamdulillah...berysukur ke hadrat Illahi, Nur Ayrissa semakin membesar dgn sehat. Nur Ayrissa juga semakin lasak dan nakal. Merayap serata tempat. Dah mula mengutip benda. Selain tu, dia dah pandai syg (kiss) org kalo org suruh dia syg. Hehehe..sgt seronok. Dia syg tuh siap dgn sedut nafas sekali tau..(ala..x reti nak explain camner..cam nak bau tu la...) Respon yg menarik bila dok layan iklan. Dari 6 bln hari tu, dah mula tunjuk respon kat iklan. Nak2 iklan TV3 tu kan. Suka benor dia.. ralik...So, jgn kacau dia time tu, kompim bo layan..Hehehehe...

Sesungguhnya anugerah Allah ini amat berharga. Setiap inci perkembangan dia adalah detik yg paling bahagia dlm hidup. Bertuah dan bersyukurnya diri ini apabila diberi peluang oleh Allah utk bergelar seorg ibu. Sepenat mana pon kita melayan karenah dia, kenikmatan pasti dirasai. Percayalah....

9 comments:

Nurmala said...

alahai...
ni yg buat tak sabar nak ada anak nih..

lily lotus said...

so sweet ;)
slmt menjadi mama yg superb!

Ada Ayrissa said...

nurmala : cpt2 la ek..

lily lotus : tq sis lily..insyaAllah...

ad3ck said...

ehehe selamat 7 bulan. dia gelak2 kan? awat cam menangis je bunyinye eeheheh.

Ada Ayrissa said...

ad3ck : hehehhe..dia gelak..tp mmg menjerit cam nangiss..

Khas Lysha said...

mmg best nengok perkmbgn anak nie.. nnt akan rasa cepat jer masa berlalu..
Moga jd ibu mithali gitu.. and Ayrissa jd anak yg solehah.. amiin.

Baby Tiger said...

geramnya aku ngan anak kamu nih!!!!
geget leh?
:P

Ada Ayrissa said...

khas lysha : amin....insyaAllah..

baby tiger : hehehhe...kalo leh geget, aku org per-1 yg akan geget..muahahahha....

Koboi mana boleh minum air Susu!! said...

dh besar dah anak ko yer? alhamdulillah...