Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

19 September 2008

DON'T WANT LET U GO... :- [

- akan menjadi kenangan... -

PENGUMUMAN : Kereta kesayangan kami ini akan dijual !!! Diulang, akan dijual !!! Huhu..cedih giler. Byk kenangan ngan kete tu. Kenangan bwk Ayrissa dlm perut sampailah bawak Ayrissa blk umah dr lps bersalin hari tu. Kereta Honda - Accord lama versi Cik Abg Chomel ini begitu dekat di hati aku. Ntahla, masa memula Cik Abg Chomel mengatakan akan jual kete tu, aku rasa sayu jerk..x tahu napa air mata ni leh bergenang. Huk huk huk...

Tp. xperlah...nak wat camner kan. Kami ader perancangan yg lebih baik lg slps menjual kereta itu. Nak settle urusan utk memiliki rumah kediaman sendiri. Biasalah kan, bila kita nak sesuatu yg lebih baik, kita ke korbankan apa yg kita ader sekarang kan? Semuanya utk kebaikan masa depan. Di harap kereta lama kami, Iswara sedan (tiada dlm gambo) akan membawa rezki yg lebih lg pd masa akan datang. Bye bye Honda....I gonna miss u !!! Uuuwwwaaaa.....

p/s : Kepada sesiapa yg berminat utk memiliki honda kami itu, leh la tinggalkan msg kat sni yer? TQ...Dah ramai org call tanya, tp blm ader keconfirman lg....


13 comments:

zino said...

tak apa lah HONDA ACCORD baru nak datang sebagai ganti kan.. hehe

Ada Ayrissa said...

kui3..tggu honda accord br tuh jd 2nd hand 5-6 thn lg pon lom tentu dapek...ekekekke..apa2 pon insyaAllah...

hajime said...

ah!
saye pernah merase...
ketika wagedek ku dijual...
isk...
sob2!
(pergi menyembamkan muke kat bantal)

Ada Ayrissa said...

hajime : huhu.....xder bantal kat opis nih...tggu blk umah ar... :((

masviona said...

tak perla kalu utk kebaikkan kan...apa salahnya

Ada Ayrissa said...

masviona : huhu....ku izinkan kau pergi !!!

Rashid said...

salam ada,

eee apa nak sedihnya.. adalah rezeki yang lebih baik datang tu nanti..

* ayu * said...

letting go is hard! ayu dulu masa nak let go my old car pun mcm tu jugak..

insyaAllah.. ada rezeki & hikmah d sebalik sumer nih..

take care!

ijad said...

salam... selamat aidilfitri 2008

lily lotus said...

sabar ekk..selalunya klau kita lpskan brg yg paling kita syg..insyaAllah kita akan dpt brg yg kita syg lebih dari tu..aminn

Ada Ayrissa said...

TQ semuaaa..huhu...

mummy Haris said...

ooo kamu nk jual sbb nk beli umah..oo xpe...kena relakan.sbb klu nk yg t'baik tuk kita, kta kena ade kos lepas..ewah..t'igt lak masa blajar economic dlu..hehehe

Koboi mana boleh minum air Susu!! said...

Biasa laa kalo dh lama pakai keta tu time nk jual mesti mcm sayang jek.. perkara sama berlaku bile aku nk tolak Wira 1.8 aku... huhuhuhuhu.. mana laa keta tu...