Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

15 September 2008

Apa-apa Ajer Tentang Azdalina Part III :

Hehehe...ditgh2 kebizian aku merekod surat kat opis, sempat gak aku menjawab tag drpd Hajar ni. Curik tulang kojap iyo....So, check it out babeh ;

What were you doing 5 years ago?
- Tolak 5 thn lalu aku berumo 20 thn. Time tu aku berada di thn akhir pengajian aku di Politeknik Sultan Hj. Ahmad Shah, Kuantan. Sonoknyer bila tingat zaman muda2 ek. Enjoy ajerrrrr....Rinduuuu !!!

what are 5 snacks that you enjoy?
- Cheezels (original), Twisties (merah), Chachos, Mr. Potato (hijau) & Double Decker (udaang)

what are 5 things that you do if you were bilionaire?
- 1st : Hantar Mama & Babah, Wan, & Mak g Mekah umrah & haji (bersama aku & Cik Abg Chomel sekali ler), 2nd : Simpanan utk anakanda tercinta dr. segi insurans, pendidikan dan sbgnya, 3rd : Derma kpd anak2 yatim & fakir miskin, 4th : Bina rumah yg lebih selesa utk family aku & family mertua, 5th : Melancong ke obersea...InsyaAllah.....

what are 5 jobs you've had?
- Jd salesgirl kat butik (part-time), kejer kat kedai gmbo (pas abis poli), last jd kerja skarang ler...3 jerk kejer aku penah wat.

who are 5 persons you want to tag?
- Anim ^ Kak Masviona ^ Sis Arnirina ^ Sis Lily Lotus ^ Husiah

p/s : abaikan kalo anda dah penah buat tag ini. TQ

6 comments:

Baby Tiger said...

hurrmmm suka kau mengetag aku kan
takper takper..
nanti aku tag kau balik!

ad3ck said...

fuyoh. jadi salesgirl kat butik? senang ar ade pengalaman. nnt boleh bukak butik sendiri. :).

masviona said...

waaaa...ada akak skaliye adda..haaa
jgn lupa lak wat akaknye tag tau....ahaksss...

masviona said...

waaaa...ada akak skaliye adda..haaa
jgn lupa lak wat akaknye tag tau....ahaksss...

Ada Ayrissa said...

baby tiger : pdn muker kauuuu... :P

ad3ck : hehehhe..insyaAllah...

masviona : ok kak viona, nnt kita jwb ek..tq..

* ayu * said...

bagus la niat ada kalau dapat duit banyak2 tuh.. amin amin amin...