Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

24 September 2008

Kemeriahan Raya Mulai Dirasai : Part I

- Gambo kiri baju raya ku, gambo kanan sepasang baju kurung buat Nenda -

- Antara kasut Raya Ayrissa -

- Baju raya Ayrissa, baju gaun sheksi purple tu Moklinm Ayrissa bagi -
Alhamdulillah, dengan rezki dan kesempatan yg diberi oleh Allah swt dptlah kita semua menjalani ibadah puasa dan akan menyambut Hari Raya Aidilfitri lebih kurang seminggu jer lg. So, aku pon nak menayang lah apa yg aku sempat prepare utk menyambut hari raya nnt. Ader lg yg belum settle. Brg2 di atas tu antara2 yg sempat dirembat. Untuk makluman semua, tema kami pd tahun ni ialah oren-peach.
Berikut adalah list perkara2 yg blm disediakan lagi:
1) Sandal raya gueh
2) Baju raya Cik Abg Chomel (Baju Melayu recycle jerk...hehehe)
3) Tudung raya gueh
4) Kuih raya (dah tempah tp blm amik lagik)
5) Langsir raya ( recycle je)
6) Carpet raya ( i x pakai carpet, i pakai tikar S'wak jerk..)
7) Sofa raya ( tgh tunggu lori kedai perabot anto)
8) Duit raya (dah tuko cuma lom masuk dlm angpau jerk lg)
9) Yang lelain yg dirasakan perlu..(x hengat dah apa dia ni)

Erm...apa lg yer nak direkodkan di sini, rasanya itu sajer kot buat masa ni. Semoga kita berjumpa di episod yg ke-2 plaks...Selamat berbuka puasa lg seminggu yer kengkawan. Ceria2 sokmo !!! Bye....
P/s : Aku amik coti smlm semata2 nak cr baju rayaku & Ayrissa...Aku begitu teruja menyopping baju raya utk anakanda ku itu. Rasa nak rembat semua jerk...Heheheh.

5 comments:

lily lotus said...

alaa..tutup mata rembat jer sume :P

ad3ck said...

wah wah wah shopping sakan nampaaaaaaak

* ayu * said...

uuhhh!!! best best!!!
modd raya sudah mari!!!!

wwuuuhhhuuu!!!!

mummy Haris said...

addaaaa...
x aci kamu smpai 4 helai..x hingggatttt...hehehe
sonok kan..thn ni kita beraya ngn baby..huhuhu..
msti kelam kabut dibuatnye..

Ada Ayrissa said...

ayu : a'ah....dlm kpala otak ni ingat raya jer dah..heheh

mummyharis : muahahhaha....ikut hati aku nak 7 lai... :P..yup kehadiran bb itu begitu bermakna m'jelang syawal nih...