Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

25 September 2008

:: HADIAH ISTIMEWA RAYA UNTUK ANAKANDA ::

- Seutas gelang tangan buat anakanda tersayang -

- Raya nanti la Iris melaram dgn gelang tgn tu ek? -

Ermmm...dah lama berhajat nak beli present ni utk Iris. Dan Alhamdulillah, raya ni dapat la Iris bergaya dengan gelang tgn baru itu. Hadiah dari Mama & Ayah itu adalah sebagai cenderahati utk anakanda kesayangan kami ini. Ternyata kehadiran dia dlm hidup kami amat2 bermakna. Erm...walaupon bukan sebesar mana hadiah tu, Mama & Ayah harap agar Iris gembira menerimanya yer syg? Mama & Ayah sayang sgt kat Iris. Uummmuuaahhh...

10 comments:

suhaidamohaini said...

ctk rantai tgn tuk ayriss 2...baik tul mama& ayah ayriss ni..

masviona said...

bestnya..dpt hadiah brng kemas tuh...hehhe

adda chomel le irish nih...geramnye nk cubit pipi dia...suka tgk muka baby² nih kan

* ayu * said...

cantik gelang untuk iris tu.. sure sweet je bila dia pakai nanti.. jgn lupa snap2 ek..

Ada Ayrissa said...

suhaidamohaini : thanx sue...nnt tggu bb sue laks...kalo girl gak leh la beli 1..hihihiih

masviona : hehhe...biasa2 jer kak mas...thanx....geram kan tgk bb2..hehehhe

ayu : thanx ayu..harus snap nnt..ekekke

Nurmala said...

eh eh...
mesti comel dia pakai nnt kan??

mummy Haris said...

Sonok la iris dpt hadiah...leh melaram time raye nnti..hehe..tu la yg plg untung dpt bb gal ni kan..
mcm2 hadiah ngn baju leh beli..
byk fashion..
lawa rantai tgn anak kamu ada...

zino said...

bergaya lah anak dara tu nanti ya.. semuga banyak dapat duit raya dari sedara mara dia hehe

Ada Ayrissa said...

nurmala : nnt kita tgk chomel ke x ek?hehehe

mummyharis : a'a..bb gal nih byk nor eksesori nyer..hehehe..thanx cik yat...

zino : dah sedia handbag yg beso bro utk dia..muehehheehe...

lily lotus said...

alahai..so sweet ;)

viruspadu said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin, Dari VP, Laloque dan Nisa...

peace! :p

barang kemas tuuu :D cantik banget