Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

27 November 2008

Sama TAPI TAK Serupa...

- Kembar x seiras...hehehe -

Fuh, dah berhabuk dah blog kesayangan ku ni. Hehehe...almaklumlah lama x update. Akaks bz sket dek nonnnn....Nih, pon sempat terjah kejap. Sat2 lg nak sambung kojer balik. Oklah kita teruskan cerita untuk entry hari ni (sebenornya smlam dah nak update...x dan jugok). Gambar aweks kat sebelah aku tu ialah Zana; my schoolmate masa kat AFZAN dulu. Kebetolan laks leh kojer di satu tempat yg sama cuma lain department jerk. Dan kebetulan lg semlm kitaorg sehati berdansa memakai baju kurung berbunga biru. Pastu jenis fabrik lebih kuang sama laks tu. Cuma bunga & kaler jer lain sket. Tp bila amik gmbo sekali imbas nampok sejibik kan? Nampok sedondon jer cam nak nyanyi nasyid/koir. Mueheheheh.....Apa2 pon, janji rockkkkkk...yeyehhhhhhhhhhhhh ;-)

9 comments:

zanariah zakaria said...

ada...suke la :)
glomour jap..huhuhu...

*ayu* said...

so sweet...
ayu pun ada baju kaler biu & bunga kaler yg sama cam korang...
jom? nasyid!
ahhahahaha

hanny169 said...

weii beli satu papan ke? ekekke blh lak cam serupa ekk lawak tul..

Ada Ayrissa said...

zanariah : heheheh..promote..

*ayu* : jomz....hehehhe

hanny169 : itu ler...suratan atau kebetolan? :P

Nurmala said...

hehe...
kak, kembar siam tapi lain mak, lain bapaak..hehehe...

ke kumpulan marhaban kak?? hehehe

Ada Ayrissa said...

nurmala : kump marhaban pon ye gak...huhu

haJa*darLingZ said...

ape lagiiii brdansa la ada...poco2 ke...huhu

Khas Lysha said...

u look blue.. eh eh.. u look nice in blue gitew..
akk ada gak baju biru bunga gini lebih kurang.. boleh la join korang ek!.. he he

Ada Ayrissa said...

joms......kita wat team marhaban nak?ahakss..