Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

12 January 2009

New Chapter Begin....

Yang tulus ikhlas
Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Walau hanya dengan dakapan di angin lalu

Yang selalu memberi
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa

Aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
Dan leburkan saja serpihan calar derita

# Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita ‘kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan

Aku hanya inginkan engkau setia
Kerana setia yang mencipta bahagiamu



- Wajah2 kegirangan.. -

Vavava...lirik lagu kat atas mmg x boleh blah...Mueheheheh...Jgn jeles ek? Tepat jam 12.00am 10-01-09 aku dikejutkan dgn nyanyian lagu tersebut. Hehehe..aku dah tido time tu. Cik Abg Chomel keluar katanya p jumpa kwn. So, aku apa lg..sesambil dodoikan anak dara ku tu, aku pong terlelap samalah...Kui3...Hah, sambung blk citer td. Dlm sayup2 kedengaran lagu tu (corus jerlah tp), aku mamai2 mungkin tgh bermimpi agaknya. Tgh2 laloq tuh tetiba rasa ader org kiss pipi sambil wish "Hepi Birthday Sayang..." Wakkkkkkkkkkkkkk......(Oopsss...utk 18 thn ke-atas jer tau? :- P Hahahaha...) Aduh, tgh2 sodap tido aku pong cuba membuka mata. Hehehe...t'kejut den tgk muka penuh Cik Abg Chomel di depan ku. Pastu aku cuba menjelaskan lg pandangan dan terlihat satu bungkusan kecik. Huh, apa lg...terus beso bijik mata aku nih...Hehehehe...Erm, Cik Abg Chomel pon suruhla aku bukak present tu. Ermmmmmmm....dlm bungkusan tu ader plak lg something yg b'bentuk love..Wowwwwwwwwwww......Thank you so much Sayang atas hadiah yg sgt berharga itu. Tahun dpn kasik yg lg beso ek? Hihihihi....

Hari yg penuh kegumbiraan bg ku diteruskan lg. Pd sebelah siangnya pulak Cik Abg Chomel menyelebrate (betol x perkataan manglish aku nih?Haha..) besday aku di Big Apple Donnut Cafe. Nyum2..Yummy..lazat sungguh. No cake no tiup2 lilin. Juz enjoy da very cute & delicious donnut. Anak dara tu pon cam best jer dia mamam donnut tu. Hehehe, ntahlah..susah nak gambarkan mcm mana perasaan ku ketika itu. Yg pasti aku hepi sgtttt2...Sambutan hari lahirku yg penuh dgn bunga2 cinta. Cewahhhh......Kpd suamiku yg terchinta, Thanx for everything...Saya terlalu menghargainya. Thanx too coz make my life full of happipness...Erm, tima kasih jugak kpd Jab. Kesihtan Negeri Phg. atas pemberian kad & gift. Tak lupa juga kpd kwn2 yg wish selamat utk aku (termasuk rakan2 blogger). Korang mmg besttt!!! U know who u are!!! Terima kasih yg x terhingga yer....i lap u allll....muaaccchhhsss.

Oklah, sekali lg aku nak nyatakan harapan ku di umo baru ini, semoga kehidupan aku sekeluarga sentiasa dirahmati Allah. Mohon kpd Yang Maha Esa agar dipanjangkan umo, murahkan rezeki ku selalu dan menjadikan ku seorg isteri & ibu yg solehah. Amin....

P/s : Thanx to Kak Sue coz wat special entry to me. Thanx kak atas kad besday tuh...Really2 appreciate it!

12 comments:

^arween^ said...

wahh jelessssss

kena kawen cecepat nie
hahaha

Ada Ayrissa said...

hehehe..tuhla..
cpt2 yer cik arween ;P

Aleeya said...

makin comel ayriss ..dah besar, kejap je masa kan...

Khas Lysha said...

syok nyer dpt supprise..
may all ur dreams come true.. amiin

sirNik said...

salam...semoga keriangan berkekalan sampai bila-bila2..:)

Diana Din said...

amboi2... bahagianya... nk jugakkk... hehe

Ada Ayrissa said...

TQ TQ TQ.....
:) :) :)

arnirina said...

waahhh..ngalah kan ct nurhaliza nieeee...jeles mak..hehehe..

Ada Ayrissa said...

arnirina : hahahha...bkn slalu kak... ;P

nyonya*PIE said...

amboi2...romantik nye ko ada...kelas la laki ko...

Ada Ayrissa said...

hahaha..kelas la sgt jaaa... :P

chik Star said...

hepi besdayyyy.

romantiknyeeee
:)