Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

23 January 2009

PTK oh PTK....

- Result gueh....okla tuhhh -

Dulu aku dok citer pasal kepeningan aku amik exam ni kan. Hari ni, alhamdulillah...syukur2. Hehehe...w'pon x dapek 4, for the 1st time aku L.U.L.U.S di paras 3. Erm....so, utk tahun ni, x yah baca buku dah..rehat...x kuasa aku nak study sokmo...Thn 2010 br amik utk dpt 4 lak. Nak dpt 4 bukan apa, nak naik tangga gaji jer...Huhu..tp bukan senangggg...!!!

12 comments:

nanarizqman said...

adaaaaaa...
tolong lah beri tunjuk ajar pada budak baru belajar ni.

ptk aras 3 & 4 tu apa kebendanya???
aku ni blm confirm keje lagi sebeno nya.. ekekek

aTan and JuLies @ aYu said...

terenyer... jue asyik dapat 1 dan 2 ajerk.. huhuhuhu

Ada Ayrissa said...

nanarizqman : hehehhe...nnt kak nana paham la...tggu compom dulu...

Julies : Huhu..chaiyok2...

Khas Lysha said...

tahniah.. akak baru thn ni nak rasa PTK

lily lotus said...

walaupun tak paham apa..tp tahniah diucapkan yer..semoga terus sukses!

zino said...

PTK.. sensitif je tajuk ni hehe

ibh said...

Tahniah!..ok la tu..nak dapat3 pun bukan senang...akak ni baru tahun ni nak merasa amik ptk...hii..hii. harap2 dapat berjaya mcm ada gak...hii..hii

sirNik said...

salam..tahniah..

adha said...

tahniah ...

aku lom ambik pon... member2 da stat tahun lepas.. since aku peknen mls nk baca buku.. tahun ni baru nk try.. hehhe

Anonymous said...

tahniah wahhh bangga tu sekali ambik je dah lulus..ekekek

nyonya*PIE said...

aku ni ntah bile nk amik ptk gamaknye...

Ada Ayrissa said...

hehehhe...
tq2..
kpd yg bakal amik, wish u all da bestttt...
;-)