Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

29 January 2009

Sibuk a.k.a Busy....

- Notty gurl was here.... -

Perh....since sambut New Year sampeilah dah abis sambut Chinese New Year, kesibukan aku x pernah surut. Kadang tu baru jer nak surut, dia angin pasang balik...Huhu. Nak2 plak ader tambah satu lg kesibukan aku diluar waktu pejabat. Tp walau apapon, aku tetap menganggap segala kesibukan aku ini sbg satu tanggungjawab yang harus aku pikul. Dan lg satu sematkan dlm hati tanamkan dlm jiwa setiap pekerjaan yg kita buat itu adalah satu ibadah. Bila kita dah setkan mcm tu, segala urusan kerja tu dpt dibuat dgn hati yg tenang w'pon sebenornya x setenang yg disangka...Hadapai dan harungi kesibukan itu dgn senyuman yg paling manis sekali. Tahun 2009/1430H adalah tahun yg penuh motivasi bg aku. Yup, motivasi utk meningkatkan prestasi diri dari segala aspek. InsyaAllah, aku diberi kekuatan oleh Allah utk menghadapinya. Dan besarlah harapan agar segala-galanya diredhai dan diberkati Allah selalu...Aminnn...

Oklah, sebelum berpisah dan sebelum aku meneruskan kembali tugas2 harian ku, meh la kita menatap sekejap gambo2 Nur Ayrissa di atas sinun. Hehehe...tuhla ghupenya bila dia ditoncangkan rambutnya....Payah beno nak ngikat rambut dia tu..x dok diam. Yang kelako, leh lg tutupkan dahi dia yg ala2 'jen' tuh...wakakakkakaka...Apa2 ajerrr... :- P


4 comments:

ad3ck said...

laa kak sibuk ke? orang lain semua sibuk cuti ehehehehe. jangan maraaah ;p.

Ada Ayrissa said...

uuwwaa...
smlm dah extra 1 hari kira ok la tuuu...

Nisa Shari said...

xyah ditutp la dahi yg jen... tu! org kata lagi jen.. lagi cerdik budaknye...tak caya? percayalahhhh...

Ada Ayrissa said...

hahahhaha.....inysaAllah kak nisah..masin mulut org...heheheh