Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

22 January 2009

Relax Kejap......

Yuhuuuuuuuuuuuu......perh, sudah lama aku x update blog. Usah kata berhabuk, labah2 pon bermaharajalela membuat sarang nih. Huh, shuhss shuhsss......aku kembali untuk mengepost entry baru ni. Last entry 15-01-09....lebih kuang seminggu aku menyepi. Huhu, bkn apa geng, aku kebizian banget minggu nih kat opis....surat x penah putus. Ni amik masa kejap..nak relax nak rehatkan otak jap. So, korang layan jerlah apa yg aku post kan hari ni ek? Sorry sesgt....Video tu sekadar merelease kan ketensionan aku kat opis nih ha...Bila tgk aksi dia, sejuk sket mata nih...Heheheh...Time tu aku dok melayan budok kecik tu laa. Nak menunggu dia ngantok, kena la layan...ghalok sgt la tu. Erm, x lama lg Ayrissa dah nak menjangkau umur sethn. Kejapnyer la masaa berjalan kan?.....Oklah...aku nak chiow dulu. Nnt aku ader kelapangan lg aku update la apa yg patut ek? Take care semua..jgn nakal2... ;P


9 comments:

ad3ck said...

lepas neh berapa lama pulak nak tunggu utk next entri ehehe.

nURmALa mAZLan said...

adoi kak...
nak rehat baper lama lak ni kak..hehe

masviona said...

iyoler paham sesgt kdng2 tuh keje byk sgt smpai ak sempat nak jenggah blog sndrik pun kan...:)

anida anuar said...

salam perkenalan...anak baru seorang yer...kalau tiga macam saya,mcm mana ye..nak keja lagi.anak lagi..boleh bawak lagi pergi keja

Ada Ayrissa said...

huhu...

sirNik said...

salam....terima kasih kerana sudi melawat blog saya..betul tu..bila dah rasa penat, rehatlah dulu..bila free bolehlah online..:)

Khas Lysha said...

byk keje ek!.. relex dulu lapangkan kepala he he he

hamboi gelak sakan iris..

mama danial said...

adda..bukan nak gelak tgk arriyssa...
gelak dgr suara adda.........

Ada Ayrissa said...

bengong kak ty...
tuh ar...mmg buruk pong suara kalu rakam..
hehehhe....
camner ar leh jd ahli koir kan...