Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

30 January 2009

Rindu Pasti Menyatu....

- Kita akan bersua... -

31 Jan. 2009 :
- Aku 3 beranak akan bertolak ke Kuala Lumpur untuk menghadiri majlis kawen teman tp mesra ku Cik Shima & Ariq di Setapak. X sabonya nak mkn nasik myk ko shima oiii...hehhehe. Akhirnya kini pasti ko bakal bergelar Cik Puan pulok. Tahniah dariku utk mu...Aku doakan ko & Ariq bahagia sokmo yer...Slps kenduri Shima, mungkin aku akan ke Putrajaya kejap kot utk melawat Kak Cha yg baru dpt bb gurl. Akhirnya ek Kak Cha, setelah berderet 3 hero, dpt gak anak dara utk yg ke-4. Congratz2....Mesti comel kan baby tu cam mamanya jugak...Heheheh...
1 Feb. 2009 :
- Detik yg ditunggu2 telah tiba. Pada tarikh dan ketika ini, aku akan berkonvoi bersama2 geng2 koir MAMPU dulu utk ke Pulau Pangkor. Erm, mesti besttt trip kali ni. Yerlah..lama x dpt berkumpul bersama cam ni. Huhu, rindu utk melalok hanya Tuhan yg tahu. Terima kasih jugak to MAMPU atas jemputan yg begitu bermakna ini. Sesungguhnya kenangan bersama korang x pernah luput dlm kotak ingatan ku. Cuma syg, sis ida tidak dpt bersama kita. Erm, wa frsut giler sis x dpt bergalok sama lu....InsyaAllah, ader jodoh kita x kemana nnt...Huhu...
- Kami akan bergurau senda dia pulau itu selama 2 hari satu mlm. W'pon waktu yg ader itu amat singkat, aku akan gunakan waktu tersebut sepenuh-penuhnyaa...Sori to my shayang, kali ni, i t'paksa abaikan u..Hehehe....Bknnya abai apa, mesti aku lebih byk meluangkan masa ngan kengkawan lama ku itu. Ngan Cik Abg Chomel, anytime anywhere pon boleh. Kui kui kui....
Oklah, rindu ini pasti menyatu bila tiba detik dan saatnya....Tunggula entry aku yg seterusnya ek....Hepi holiday to myself!!! Hehehehe...

9 comments:

nURmALa mAZLan said...

best kan kak dapat berkumpul dengan kawan lama sekali sekala

mama danial said...

adda oi.............
tadi balik settle bab kuah BBQ...kuning giler tangan ni..macam hantu digi....

kita galok sesamer ekkk..........

Ada Ayrissa said...

Nurmala : best2...heheh

Mama danial : heheheh...kak ty mmg HANTU !!! Bweeekkk...

cdalan said...

ewah ewah..besye korang nak holiday ramai2!!!! enjoice!

Aleeya said...

hu hu...nak mai sini yer..

zino said...

setapak dokek yo tu..

Ada Ayrissa said...

cdalan : Yeszaa...ENJOY!!!

Aleeya : Huhu...waktu singkat sgt...

Zino : dekat yo?poi org kawen tgh ujan daa...

Koboi mana boleh minum air Susu!! said...

chopp... ni trip ape ni? apsal aku x di ajak utk join?? huhuhuhu

Ada Ayrissa said...

huhu..tuk ahli koir aksa 2007 & 2008...ko dah pindah awl kan?xper, nex time joing tp kita2 kena guna duit sndiri ar..huhu