Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

04 February 2009

Satu Kenangan Yang Asyik...

31.01.2009 :
Sebelum bergerak ke Pangkor Ahad tu, kami singgah dulu di Kl utk menghadiri majlis perkahwinan Shima dulu. Hehehe, sempoi sungguh pasangan pengantin nih. Aku tgk cam korang main sanding2 jer...Mmg slamberrr. Makanan pulak sangat sedap. Aku nak tambah segan weh. Heheheh....Oklah, Selamat Pengantin Baru Ariq & Shima, moga kekal bahagia ke anak cucu...Cik Anim aka si pengapit tu bila lg? Ahakss....


01.02.2009 :
Bertolak dari Putrajaya jam 8.00 pagi kalu x silap aku. Konvoi beramai-ramai lebih kuang 8 bijik kete. Tiba di bandar Teluk Intan dlm t/hari mcm tu. Berhenti sekejap di Menara Condong untuk aktiviti tresure hunt. Heheheh...best2 w'pon jawapan yg diberi x tepat. Dpt gak hadiah saguhati... :P Perhhh...jenuh jugak ek nak sampai ke Lumut. Rasa lama jer dok dlm kete. Alhamdulillah selamat tiba di Pulau Pangkor jam 3.30 petang kalu x silap aku. Nur Ayrissa kepenatan t'tido dlm feri. Cantik gak Pulau Pangkor nih. X byk lg pembangunan yg dilakukan. Fresh & semulajadi gituuu...Angin bertiup sepoi2 language. Ekkekekek....Sampai di bilik, badan yg penat direbahkan sebentar, kami 3 beranak terlelap sampai ke senja. Huhu, xleh nak p mkn angin petang di tepi pantai. Acara mlm diteruskan lg dgn hidangan BBQ...Perhhh, sgt leleh resepi ikan bakar "geng2 AJK" beb...Sedapnya hingga menjilat jari wa ckp sama lu.. X caya, tanya ar Cik Abg Chomel....Pehtu, kami2 iaitu Kak Lin, Kak Jaja, Aku & anak dara ku overnite di tepi pantai sambil menyopping souvenir utk di bawa pulang. Cun gak suasana mlm di Pangkor. Cam ala2 Phuket gitu..ahaksss.


02.02.2009 :
Hari ni, 02.02 ialah besday Pak Ngah Ayrissa. Hehehe, xder kena mengena pon ngan citer Pangkor nih. Sajer jer nak wish kebetolan terentry pada tarikh ni. Hepi Besday Pak Ngah, moga panjang umur, murah rezki ek? Belajor rajin2....

Ok, sambung balik citer Pangkor...Hari terakhir kami di Pangkor diteruskan dgn sebaiknya. Menaiki bot mengeliling pulau2 yg terdapat di sekitar Pangkor adalah satu kenangan yg begitu asyik utk dikenang. W'pon sedikit frust sbb x dapek nak terjun dan berenang di dlm laut, tp sekurang-kurangnya dpt gak la aku merasa bermain di persisiran pantai. Bestnya dpt bercanda mcm ni selalu kan? Geng2 sebot kitorg pon mmg happening habis. Kak Yanti, Abg Lan, Danial, Kak Lin, Kak Jaja, Kak Fiza, Abg Mansor, Anak2 bujang Kak Fiza & driver bot kami yg riuh bercerita itu ini dan tidak penat melayan karenah kami yg loqlaq.....Hehehehe...Best, mmg bestttt...x dapat digambarkan dgn kata kebest'an tersebut. Seriussssss !!!


Huhu....Itulah alkisahnyer ceritera cinta di Pulau Pangkor yg indah. Penghujung percutian terpaksa diakhiri dgn perpisahan. Aku menuju ke Kuantan dan kawan2 yg lain menuju ke Putrajaya. Uwwaa...sedih la pulok wehhh. Bila lg dpt bersama korang ek? Bila lg dpt bergumbira gelak ketawa bersama korang ek? Huhu, biarlah persoalan itu terus bersemadi di hati ini. InsyaAllah, panjang umor kita jumpa lg yer? W'pon rindu di hati sedikit sebyk terubat, sisa2 rindu itu masih kekal di hati ini. Cewahhhhh......Ok u alls, kenangan terindah bersama korang tetap segar dlm ingatan ku untuk selama-lamanya. TQ once again atas jemputan yg amat berharga itu. Adiosss....



P/s : More picca, juz click here .... (kalo gambo xder lg, tunggu sat2 lg ek?under maintenance la pulak FP tuh....)

7 comments:

Nisa Shari said...

mmg best pangkor kan..teringat pulak zaman honeymoon kat sana dolu2...romantiksss

Ada Ayrissa said...

heheheh..teringat lah pulok ek kak nisah?hehehhe....syokkk!!!

masviona said...

wah syoknye...teringat kenangan sndrik masa di pangkor dedulu..hikss

Ada Ayrissa said...

kak mas, indahnya kenangannnn...hikhikhik...

mama danial said...

adda: kesengalan itu tetap teringat sampai bila2

ILA said...

salam kenal,
lompat dari blog cikgu rashid;)

hmmm..best ke Pangkor?? teringin nak pegi..tapi ramai yg kata tak best bab environmentnya..tu yg keinginan jadi slow down;)

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片