Mr. Zairezal's Family


~NAK BUAT SIDE INCOME, KLIK BANNER NI~

12 February 2009

Sudah Tukar...

- Melangkah ke Step 3: ANMUM ESSENTIAL Tom2 Bak...Hehehe -

Hah.....sempena Iris dah mencecah ke usia 1 tahun nih, susu dia pon nak kena tukar jugak la kan. Mama Iris pandai tul timing, sedang elok nak sambut besday, susu step 2 pon dah abis...So, terus tukar laaa....Tp. still setia dgn susu ANMUM dia tuh. Alhamdulillah...setakat ni xder apa2 masalah lg. Perut dia ok, buang air besaq pon ok...Cuma biasa la kadang tu ader gak sembelit ke cirit ke..tp x berturut2 laaa. Sbb doktor kata, kalo baby sembelit lebih pada 3 hari maknanya susu yg diberi x sesuai. Susu ibu xyah cerita laa...Heheheh...Sbb susu ibu adalah susu yg terbaik utk baby!!! Quite frust sbb x dpt BF Iris lama2...kejap jer. Huhu...Oklah, sekian sudah cerita pasal susu....lastly utk pesanan penaja : MINUMLAH SUSU, IA BAIK UTK KESIHATAN !!! Kui3....

7 comments:

Nisa Shari said...

bagus la susu tu ada! anak2 kaknisah mmg minum anmum essential...cergas(notty) tau...tp xtau la tang cergas(notty) tu inherited fr daddy nye pulokk...=)

Ada Ayrissa said...

ermm..
a'ah kak nisah...
alhamdulillah la sherasi kannn..

Khas Lysha said...

minum susu utk sihat dan cergas... he he he

nURmALa mAZLan said...

kita minum susu omega..hehe~~

ad3ck said...

ehehe igtkan mak dia punya susu td eheheh ;p.

mama danial said...

ayah...minum susu aper..sihat???heee

zino said...

minum susu anda jadi kuat dan sihat.. hehe